Na Beat the Heat party na Zrće idu...

Top party destinacija u Hrvatskoj - klub Aquarius na plaži Zrće otoka Paga zagrijava se za još jednu spektakularnu ljetnu sezonu, Aquarius Zrće 2012!

23.7.2012.
15:48
VOYO logo

Sretni dobitnici su: Sven Brinjak Arijeta Tironi Marija Karelović Dino Kostelac Ana-Marija Tomljenović Ivan Pelikan

Ove godine slavimo veliku 20. obljetnicu postojanja kluba te 10 pakleno dobrih sezona na ljetnoj pozornici Aquariusa na plaži Zrće otoka Paga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom po redu velikom festivalu Beat The Heat, koji traje od 05.08. do 07.08. pripremamo najaktualnije i najetabliranije glazbenike sa svjetske elektronske scene, pa se pripremite za još jednu nezaboravnu sezonu na ljetnoj destinaciji kluba.

Slavni Talijan Benny Benassi okrunjen prestižnom glazbenom nagradom Grammy gostovati će, već tradicionalno, na dva Aquariusova festivala (Beat The Heat I Moonsplash) , što svjedoči o tome kakvu domaću atmosferu znamo prirediti našim poznatim gostima. Remiskirao je etablirane glazbenike kao što su Outkast, David Guetta, Moby, Goldfrapp, Paul Oakenfold te Faithless.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih svjetskih DJ-eva i producenata Fedde le Grand svojim je planetarnim hitom Put Your Hands Up For Detroit uzdrmao radijski eter i zapalio klupske večeri diljem svijeta.

Le Grand je remiksirao Madonnu, Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčanog Black Eyed Peasa. Kvalitetu njegova rada i bravuroznih zvučnih electro/house/hip hop koktela, struka je prepoznala, pa Fedde le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deniz Koyu je nova mlada, blještava zvijezda u usponu, DJ koji je nesumljivo potvrdio svoj veliki talent u elektronskoj glazbi i postao jedan od najobećavajućih DJ-eva u 2012. godini. Dovoljno je reći da ga je MTV prozvao sjajnim novim talentom kojega treba 'držati na oku' 2012. godine, a njegov hit Tung osvojio je mnoge top liste, te postao nominiran za najbolju dancefloor pjesmu u protekloj godini od uredništva prestižnog časopisa Only for DJs.

Pretprodaja karata 25€ (190kn) on www.novalja.com and www.eventim.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo