Play ponuda

VIDEO: / Iznenađenje: U BB ušla tri nova stanara!

shimmer fallback

Između nominiranih Nirmala, Tamare, Radiše i Nemeša iz BB-a je izašla Tamara koja nije previše tugovala zbog ispadanja.

1.5.2011.
22:28
Play ponuda

arti-201104300228006Dok su Nemeš, Radiša i Tamara bili spremni na šalu sa voditeljicama Antonijom Blaće i Marijanom Mićić , Nirmal je bio vidno uznemiren.

Antonija se Nemeša oslovila kao Hank Moody poručivši mu kako ovo nije Kalifornikacija.

Veliki zavodnik odgovorio je hvala na usporedbi, a ona mu je 'spustila' kako se sam prozvao Moodyjem.

No, čini se da mu se sprema velika konkurencija. Predstavljen je novi stanar koji bi trebao ući u Kuću, Vladimir (28) iz Bara u Crnoj Gori.

On je pred kućom ustvrdio kako ulazi u BB da pokaže muškim djevojčicama da nisu muškarci, a potom dodao da time misli na Nemeša.

No, nedugo nakon što je ušao u tunel da prođe u kuću Vladimir je nestao. Voditeljice su provjerile je li ušao u kuću pitavši stanare ih jesu li nešto neobično vidjeli, no Crnogorac se nije pojavio u kući.

Blaće se u čudu pitala je li ovo CSI Košutnjak, a nakon reklama su objasnili kako su tražili Vladimira, ali da ga nisu našli već da je on zaista nestao.

Predstavljen je i drugi stanar, Branislav (24) iz Srbije art performer koji je otkrio kako misli da se sviđa i muškarcima i ženama. Zaključio je na kraju kako su ljudi poput njega u Americi milijunaši, a u Srbiji u ludnici. No, ni on nije našao put do kuće. Ušao je u tunel, ali još nije završio u BB kući.

Što je to Big Brother 'složio' tek trebamo saznati.

Na pitanje misli li da je dečko čeka vani Tamara je rekla kako ne zna.

Predstavljena je i nova stanarka, Antonija Jovanović (25) iz Opatije koja je rekla kako joj je jedini cilj uživancija.

Na kraju je pored Nirmala, Radašina i Nemeša iz BB-a ispala Tamara. Nakon što je poslušala nominacije rekla je kako ju je iznenadilo samo što ju je nominirao Horvat.

Live emisije nije prošla ni bez verbalnog okršaja Nirmala i Antonije Blaće koje je završilo time što je voditeljica rekla kako ga ne čuje.

Na kraju je otkriveno kako su novi stanari u gnijezdu žene lavice koja je svrgnula Big Brothera. Njima su se pridružili i svi 'stari' muški stanari, a Bojana, Ema, Soraja i Marijana moći će ih probati spasiti.

Vezani članci:

arti-201104300289006 arti-201104300228006 arti-201104290859006 arti-201104290505006

Play ponuda
Play ponuda