VIDEO: / Hrvatska Jennifer Lopez osvojila žiri

15.4.2011.
8:39

Miljenko Mikac, ljubitelj velikih brzina, ima još jednu veliku ljubav, a to je pjevanje. Samouvjereni Miljenko imao je jaku tremu na nastupu, što je utjecalo i na njegove glasovne sposobnosti, ali Tony mu je odlučio dati drugu šansu.

Splitski hip-hoper Nediljko Vržina ove godine se drugi put prijavio na audiciju Hrvatska traži zvijezdu. Tony ga se, naravno, sjetio. Iako žiri nije bio baš oduševljen njegovim stilom, pustili su ga dalje i zadali su mu poprilično tešku domaću zadaću – za idući krug mora napisati neku pozitivnu pjesmu.

Kada je Ines Huskić ušla u prostoriju, Ivana joj je rekla da joj se učinilo da vidi Jennifer Lopez, a nakon što je otpjevala svoje dvije pjesme, Tony joj je rekao da je tehnički bolja pjevačica od njega jer pjeva cijelim tijelom. Naravno da je prošla dalje. No, dobila je Ines i još komplimenata. Žiri joj je rekao da je to bila najbolja audicija dosad, a Tony u njoj vidi pobjednicu showa.

Na audiciju su se prijavili cura i dečko, Damir i Valentina, koji su u vezi tri mjeseca, a povezala ih je ljubav prema glazbi. Iako se Valentina uživjela u svoju interpretaciju hita Ete James, nije prošla dalje... Nažalost, ni Damir nije impresionirao žiri svojom izvedbom Whisky in The Jar.

Ovaj put je Tony šansu za prolaz dalje bez audicije dao Taheru Sanuriju. Njega i njegov bend je pronašao u jednom zagrebačkom atomskom skloništu.

Oko prolaska Gabrijele Brkić iz Vinkovaca lomila su se koplja. Dok se Foxu 17-godišnjakinja svidjela, Ivana nije bila zadovoljna njenom izvedbom, pa je o njenom prolasku odlučio Tony, koji joj je dao još jednu šansu.

Tajana Turković prijavila se na audiciju jer joj je već 31 godina i smatra da je vrijeme da se probije na sceni. No, žiriju se nije svidjelo njeno pretjerano afektiranje, a Foxu nije sjela na prvu i usporedio ju je s paradnim konjem. Zahvaljujući svojim pjevačkim sposobnostima ipak je prošla dalje.

Nikolina Perković, 24-godišnja laborantica i majka 16-mjesečnog dječaka iz Klisa, svojim glasovnim sposobnostima zbunila je žiri, no osigurala je prolaz dalje.

Vezani članci:

arti-201104070918006 arti-201103240802006 arti-201103160559006

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali