Svećenik ga izbacio, a prošao u HTZ-u

Tonyja, Ivanu i Foxa pokušali su osvojiti novi kandidati i ući u najboljih 100, što zna pokazale su sestre, jedan par, ali i Stipe Šalina (16) kojeg je svećenik izbacio iz zbora.

25.3.2011.
1:42

arti-201103230311006Žiri je oduševio Mark Marku (19) iz Prizrena koji živi u Zagrebu. Mladić je otpjevao Tonyjevu pjesmu i dirnuo žiri u srce. Mark je otkrio kako mu je u Zagrebu znalo biti jako teško te je čak jednom zaprijetio ocu da će pješke doma ako mu ne pošalje novce za kartu. No, na kraju je ipak ostao u Hrvatskoj, a ako je vjerovati Tonyju, Ivani i Foxu dobit će priliku i zapjevati u finalu.

Par koji se upoznao prošle godine na HTZ-u opet je okušao svoju sreću. Krešo Mele je prošao, a njegova djevojka Božana Baković ne zbog čega se i rasplakala.

Reper koji ne nekoć volio ići po narodnjačkim klubovima Marko Radičević nije oborio žiri s nogu, ali je zato obavijestio cijelu Hrvatsku kako je znao lomiti boce i rušiti koševe po parkovima.

Kod žirija je puno bolje prošla Marcela Orošikojoj su članovi žirija rekli da je vide u finalu. Osvojila ih je svojom izvedbom Sweet Child of Mine, a dobila je i komplimente od Tonyja koji je rekao da je nije samo gušt slušati već i gledati.

Stjepana nije spasilo ni to što će dobiti šamare od prijatelja ako ispadne, a strog žiri nisi smekšale ni sestre Frenci i Gina Beroš.

Dogodilo se i nešto iznimno. Nakon što su 'nogirali' Jasmina Čajića žiri mu da je dao ponovno priliku nakon čega je uspio proći dalje.

Stipe Šalina je pak otkrio kako ga je svećenik izbacio iz zbora jer dolazi iz komunističke obitelji. Žiri, koji se ostao šokiran zbog njegove priče, je bio mišljenja da mladić toliko dobro pjeva da treba proći dalje.

Vezani članci:

arti-201103230311006 arti-201103230850006 arti-201103160559006 arti-201103110040006

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali