ŠTO JE MIJESIO, MIJESIO JE: / Sjećate li se domaćeg glumca? Otkrio zašto nikada ne gleda svoju erotsku scenu

Ovoga glumca pamtimo po "nevinim" ulogama u Vlaku u snijegu i Vuku samotnjaku, ali postoji jedna erotska scena u kojoj je sudjelovao, a koju ne voli gledati...

2.11.2016.
10:00
Screenshot Youtube

Glumac Slavko Štimac proslavio se ulogama u Vuku samotnjaku i Vlaku u snijegu, a to su ujedno i njegove najpoznatije uloge.

No postoji jedan film u kojem je Štimac sudjelovao u erotskoj sceni, a priznao je da je dan danas preskače. Naime, riječ je o filmu Varljivo ljeto '68 u kojoj Štimac "mijesi" grudi fatalnoj pekarici Jagodinki Simonović, koju glumi Dragana Varagić.

Iako mnogi pamte ovu scenu, a iz koje je nastala i čuvena replika: "Mijesi, mijesi, nećeti ništa škoditi", Štimac priznaje da ovu scenu redovito preskače.

"Iskreno, i ne gledam scenu s Jagodinkom Simonović, niti naročito razmišljam o njoj. Tako da i poslije ovoliko godina ne znam što bih mislio o tom dijelu filma. Malo me iritira kad se od cijelog filma ljudi prisjećaju samo te scene. Često mi se događa da me samo za to pitaju, ali dobro", rekao je glumac, piše Mondo.

Glumac koji je do sada snimio više od 50 serija i filmova priznaje da je počeo pažljivo birati uloge te se zbog toga ne pojavljuje često na velikom platnu.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali