SEKS, KRV, PSOVKE I DROGA: / 9 filmova koje definitivno ne biste trebali gledati s roditeljima

Neke obitelji imaju filmske večeri kada zajedno gledaju filmove, a ovo su filmovi koje nikako ne biste trebali uzimati u obzir u takvim situacijama.

4.9.2016.
9:30
Giphy.com

Kada pripremate filmsku večer s članovima svoje obitelji, obično se raspitate koji su filmovi najbolje ocijenjeni i njih namjeravate gledati. No, morate uzeti u obzir da neke uratke zaista ne biste trebali gledati zajedno sa svojim roditeljima jer će i vama i njima biti neugodno. (Plus možda će pomisliti da ste psihopat.)

Ovo je devet filmova koje biste trebali pogledati sami ili s vršnjacima.

1. Vuk s Wall Streeta

Roditelji bi vas mogli čudno pogledati nakon svake druge rečenice, a to je zato što se u svakoj drugoj rečenici spominje droga. Također, ne želimo ni zamišljati izraz lica vaših roditelja kada Margot Robbie raširi noge i obznani da ne nosi gaćice.

2. Povratnik

Ako vaša majka slabo podnosi krv, ovo definitvno nije film za nju.

3. Rekvijem za snove

Ovaj je film idealan izbor ako želite svojoj majci priuštiti noćne more, a za tatu imamo nezaboravne scene seksa. Zaista nezaboravne.

4. 50 nijansi sive

Za ovaj film nisu dovoljna dodatna objašnjenja. Vaša majka za pola stvari neće znati ni da postoje, a ako zna da postoje, više je nikad nećete moći pogledati u oči.

5. Ulaz u prazninu

Ovo je težak film za bilo koga. Scene u kojima preispitujete čovječanstvo su bezbrojne. Majka će plakati gledajući ovaj film. Možda i tata.

6. Američka pita

Gledanje scene u kojem otac Jasona Biggsa uspoređuje vaginu s toplom pitom s vašim tatom može itekako narušiti vaš odnos.

7. Čarobni Mike XXL

Vjerujte nam na riječ, Channing Tatum je u ovom filmu toliko seksi da će vaša majka lijepo sanjati cijelu noć, ako znate što mislimo. Ne želite da vam ona to kaže, a reći će vam.

8. Crni labud

Scena u kojoj se Natalie Portman i Mila Kunis pohvataju je jedna od najboljih cura-na-curu scena pa ukoliko ne želite imati erekciju pred vlastitim roditeljima, radije pogledajte ovaj film u intimi.

9. Ljudska gusjenica (Human Centipede (The First Sequence))

Ukratko: veliko NE.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali