'Psiholog mi je dao dijagnozu da sam Bosanac'

Zvjezda kulinarskog showa Jezikova juha Stephan Macchi otkrio je na chatu net.

21.10.2010.
17:58
VOYO logo

Stephan Macchi je u kratkom intervjuu među ostalim objasnio da smatra da uopće nije strog u showu i najavio da bi slijedeće godine mogao snimiti i novu sezonu Jezikove juhe.

Evo što je još otkrio nakon što su na njega s pitanjima navalili čitatelji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimatelj: Franjo Tot

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovako je bilo na chatu: gost: U svakoj emisiji na početku se svi bune, a na kraju uvide da su telci koji ne znaju. Stephan Macchi: Nisu baš telci, mislim da su ljudi iznenađeni, nisu spremni i ne mogu slutiti koliko sam strog i pedantan i ta obrana koja je kod sve ljudi prisutna, pa shvate i počnu se normalno ponašati.

GostX: Lijep pozdrav Stephanu! Uživam gledajući Jezikovu juhu. Samo tako dalje. Planirate li otvoriti svoj restoran u Hrvatskoj? Stephan Macchi: Ne još, nemam vremena na žalost, jednog dana, još sam mlad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201009240241006 Nedo: Koliko imate diploma iz kuharstva? Stephan Macchi: Imam tri diplome iz kulinarstva.

Martina: Koji je najbolji savjet koji ste dobili tokom svoje karijere i koji je najbolji savjet koji možete dati za početnika u kulinarskom businessu? Stephan Macchi: Imam jako puno savjet koji sam dobio, a premalo je vremena. Najprije treba imati ljubav prema posao, pa zatim biti kreativan, pedantan i iskren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

on44on: Kako doći do tvojih recepata? Stephan Macchi: Sve recepte ćete dobiti do kraja godine. Stižu četiri kuharice, a prva će izaći krajem mjeseca. Marta- studentica: Može li neki brzinski recept za neki slatkiš? Jednostavno i brzo spremanje je uvjet. Stephan Macchi: Otiđite u trgovinu, kupite sladoled, izvadite žlicu iz ladice i voila.

arti-200912140193006 Marijo: Htio bih vas pitati nešto malo osobnije. U par navrata sam vas upoznao i vidio sam po vašem ponašanju da ste jako neljubazni, bez nekih manira. Je li to zbog toga što se smatrate velikim kuharom ili ste po prirodi takvi. Ja znam puno visoko obrazovanih ljudi kojima su maniri na prvom mjestu iako su napravili puno više od nekog novog recepta. Stephan Macchi: Ako sam Vas uvrijedio, ispričavam se Marijo. Ali ne razumijem, ja nemam sukob sa nikim, dapače izbjegavam ih. Vjerojatno ste Vi visoko obrazovani i pametni, pa eto prepoznajete konflikt kojeg se ja ne sjećam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomasso: Što vam u kulinarstvu najteže ide? Stephan Macchi: Sve mi je super u kulinarstvu, stvoren sam za to, nema šta.

ana: Imaš curu? Stephan Macchi: Ne, imam ženu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emi: Tko uglavnom kuha kod kuće, vi ili supruga? Stephan Macchi: Ja kad sam kući, ali rijetko jesam tako da supruga.

gost: Iskreno, gdje je bolje živjeti u Francuskoj ili Hrvatskoj? Stephan Macchi: Definitivno u Hrvatskoj. Puno kvalitetniji život je u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

borna: Tko bolje kuha vi ili supruga? Stephan Macchi: Baka :)

maki: Zašto nije dobro na maslinovom ulju pržiti? Stephan Macchi: Maslinovo ulje podnosi visoku temperaturu, no prilikom zagrijavanja gubi svoj primarni okus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kic: A vidi se da nisi Bosanac kad ne voliš ćevape... Stephan Macchi: Nije istina, jednom sam otišao kod dobar prijatelj koji je psiholog. Nakon sati i sati ispitivanja odlučio mi je javiti rezultate i ispao je: BOSANSKI PROFIL :)

ana: Tako si sladak kad pričaš. Kao mali zeko. Stephan Macchi: Je li to zeko iz potočića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

milan: Stephan, što misliš o vegetarijanskoj kuhinji... Može li jednom takva emisija? Stephan Macchi: Mislim da je to dobro i da je to izbor čovjeka ako ne želi proizvod porijeklom životinjski. Ja se ne bi osobno moga odreći mesa.

inga dubrava: Je li istina da si pobjegao iz Francuske da ne ideš u vojsku ? Stephan Macchi: To nisam nikad čuo, ne znam za to. Ja sam vojsku prošao i nosio plavu kacigu i to u Bosni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

dodo: Zašto si uvijek u seriji tako bahat na početku i onda kasnije neka dobrica? To zato da ti ne šalju prijeteća pisma doma? Stephan Macchi: Mislim da nisam uopće bahat, već profesionalac. Bahat je čovjek koji ne zna, a ja znam pa je to velika razlika.

zlatka: Meni ličiš na Carlosa iz Kućanica. Stephan Macchi: Ooooooo, to je dobro, dok nitko ne kaže da ličim na predator to je super.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli chat sa Stephanovim savjetima za kuhanje možete pročitati arti-201010140173006.

Prethodni članci:

arti-201009300815006 arti-201009240241006 arti-200912140193006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo