Play ponuda

PRVI FILM IZ REGIJE KOJI ĆE BITI DOSTUPAN 75 MILIJUNA LJUDI: / Netflix kupio 'Ti mene nosiš'

Image
Foto: Promo
8.7.2016.
15:59
Promo
Play ponuda

Hrvatski film Ti mene nosiš postao je prvi film ne samo iz Hrvatske, već iz cijele regije, koji se nalazi u ponudi Netflixa. Gigantski video-on-demand servis od siječnja je dostupan u gotovo svim zemljama, što znači da će Ti mene nosiš imati priliku pogledati preko 75 milijuna ljudi diljem svijeta.

Image
PRESTIŽNA NAGRADA: /

Ivona Juka dobila najveće priznanje u umjetnosti za film 'Ti mene nosiš'

Image
PRESTIŽNA NAGRADA: /

Ivona Juka dobila najveće priznanje u umjetnosti za film 'Ti mene nosiš'

"Izuzetno sam ponosna što je Ti mene nosiš prvi film iz regije za kojeg je Netflix otkupio prava za cijeli svijet. Time je hrvatski film dobio najveću distribuciju u svijetu. Za razliku od ograničene distribucije hrvatskog filma u europskim kinima, koja traju tek mjesec ili dva, i to uglavnom u art-house kinima, naš film moći će preko Netflixa gledati široko gledateljstvo, i to narednih pet godina", izjavila je Anita Juka, producentica filma.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ti mene nosiš je prikazan na više od 20 međunarodnih filmskih festivala, a do sada je ovjenčan s ukupno devet nagrada, od kojih se posebno ističu dva Grand Prixa za najbolji film (Avvantura Film Festival i LET'S CEE Film Festival), kao i Zlatna mimoza za najbolju režiju u Herceg Novom. Velikim pohvalama od strane gledatelja pridružila se i struka, koja je najveće nacionalno priznanje u kulturi za 2015. godinu – nagradu Vladimir Nazor – uručila upravo Ivoni Juka za scenarij i režiju filma Ti mene nosiš.

"Jako sam sretna što će naš film biti dostupan tako širokom gledateljstvu. Ovo je sjajno priznanje kvaliteti našeg filma i fantastičan komercijalni uspjeh, koji dokazuje da je Ti mene nosiš jednako zanimljiv kao i svjetski hitovi koji se nalaze u Netflixovoj ponudi", izjavila je Ivona Juka.

U filmu glume najveće zvijezde iz regije poput Lane Barić, Vojislava Brajovića, Nataše Janjić, Helene Beljan i brojnih drugih.

Ti mene nosiš je nominiran za Najbolji europski film godine koju dodjeljuje prestižna Europska filmska akademija, a našao se i u utrci za Oscara za najbolji strani film, kojeg dodjeljuje Američka akademija filmskih znanosti i umjetnosti. Kvalitetu i uspjeh filma očito je zamijetio i Netflix, platforma koju mnogi diljem svijeta nazivaju 'televizijom budućnosti'.

Play ponuda
Play ponuda