P. Diddy: Volim gledati porniće!

U svojem novom intervjuu za muški časopis Playboy, P.Diddy je izjavio da je upravo on razlog zašto je Obama izabran, te da je bio u vezi s jednom vrlo poznatom glumicom.

17.12.2009.
22:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Mislim da smo mi odgovorni što Obama sjedi u Ovalnom uredu. Ako nitko drugi to neće reći, ja ću reći. Samopuzdanje koje smo dali svojim zajednicama je to omogućilo" izjavio je P. Diddy u intervjuu za Playboy.

Kako ne bi njegov ego ostao malen, P. Diddy se i osvrnuo na događaj kad je prestao biti djevac, odnosno pokušao prestati biti djevac: "Prvi put sam probao izgubiti junf kad sam imao sedam godina. Bio sam na djevojci koja je imala 10 godina, no ništa se nije dogodilo. Majka me poslije išibala, no to me nije odvratilo od moje misije."

"Djevičanstvo sam izgubio s 13 godina, a prvi put sam se osjećao kao porno zvijezda jer volim gledati porniće. Ponosan sam na to i uvijek me možete naći u dućanima za odrasle."

No hip-hop zvijezda je i priznala da mu je jako teško biti u vezi samo s jednom ženom: "Teško je. Ona mora imati stila i biti otmjena, a kad uđemo u sobu mora biti seksualno otvorena."

Na kraju intervjua za Playboy P. Diddy je bacio bombu: "Bio sam u vezi s jednom poznatom glumicom. Sviđala mi se i bio sam spreman učiniti sve da budemo zajedno. Jedan dan me odvela na večeru i rekla 'Znaš da ovo nikad neće upaliti?'. Znao sam da ima pravo."

Svjetski mediji spekuliraju da je riječ o glumici Sienni Miller, no skromni reper je tu informaciju opovrgnuo.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali