Play ponuda

Smrzavali se goli, ležali u lokvi... Je li vrijedilo?

shimmer fallback

Ni glumački posao nije lak, iako se sa strane ponekad čini tako. Zbog uloga i glumci svašta prođu – smrzavaju se, leže u krvi... Evo što su nam sami otkrili.

27.4.2013.
18:21
Play ponuda

Csilla Barath Bastaić, koju ste nedavno mogli vidjeti i u nesvakidašnjem izdanju u seriji Počivali u miru, ispričala nam je s kakvim se situacijama dosad susrela pred kamerom.

'Najteže mi je bilo u jednom kratkom filmu gdje sam dva dana snimala scenu u kadi i to još odjevena. Trebala sam snimiti scenu u kojoj me partner utapa i nije mi bilo svejedno. Još je bilo nezgodno i to što je kada bila pod nezgodnim kutem, pa nisam mogla normalno zaroniti i držati dah', rekla nam je Csilla dodavši da joj nije bila nimalo ugodna ni scena koju je snimala u britanskom filmu AB negative, uz slavnog britanskog glumca Stephena Marcusa.

'Snimali smo cijelu noć, a padala je kiša. Snimala sam scenu u kojoj bježim u šumi od progonitelja i pala u lokvu, pa sam na kraju pola noći provela u mokroj odjeći', ispričala nam je glumica, koja bi uskoro trebala početi snimati i film s britanskim komičarom Martinom Trenamanom.

Karmen Sunčana Lovrić, koju šira publika pamti kao zlikovku Jelenu Čulo iz serije Ruža vjetrova, otkrila nam je što ona pamti kao najteže.

'Scena kad sam ubijala partnera bila mi je teška jer sam morala proživjeti takve osjećaje i doživjeti takvu motivaciju, a to je toliko drugačije od mene. A još smo uz to bili u žurbi, pa nismo imali vremena za probu. Možda mi je još teže bilo kad sam snimala scenu u kojoj mi umire dijete. Pola dana sam morala plakati i kasnije sam se osjećala izmoždeno. Ipak, i teške scene imaju svoj gušt, kasnije se pretvore u zadovoljstvo', zaključila je.

Zvijezda Larinog izboraMarija Karan otkrila je za Hot.hr da kao najtežu scenu pamti onu iz filma Assassination Games s Jean-Claudeom Vam Dammeom.

'Morala sam ležati u lokvi krvi. To je bilo neugodno', rekla nam je mlada glumica dodavši i da su joj intimne scene uvijek izazov.

http://www.youtube.com/embed/gOhOw9NVpXQ Ivan Herceg je u intervjuu za Hot.hr ustvrdio da kad je odmoran i dobro pripremljen, onda s lakoćom svlada i najteže scene. No, nešto je ipak izdvojio.

'Smatram da glumcima možda najteže padnu teške emotivne scene, jer se moraš nekako dovesti u to stanje, iako se možda privatno osjećaš sasvim drugačije. No, to sve ovisi od dana do dana', rekao je Herceg.

Robert Kurbaša bio je ipak konkretniji.

'Bila je to Urota, snimali smo jednu noćnu scenu kad auto eksplodira. Proveo sam dobrih četiri-pet sati gol na pet stupnjeva, samo u košulji. Toga se sjećam kao iznimno napornog', prisjetio se svojedobno Kurbaša pred našim kamerama.

Play ponuda
Play ponuda