Play ponuda

VIDEO: / Ne ide vam u ljubavi? Evo kratke poduke

shimmer fallback

O ljubavi je snimljeno bezbroj pjesama i filmova, a ponekad se iz njih nešto da i naučiti. Donosimo vam listu deset takvih filmova koju je sastavio shine.yahoo.com.

2.3.2013.
12:57
Play ponuda

BilježnicaDajte novom tipu barem tri prilike da otkrijete ima li kemije između vas.

Iako Allie (Rachel McAdams) na prvu ne padne na Noahov (Ryan Gosling) šarm ipak mu pruži priliku i otkrije ljubav kakvu nije mislila da je moguća.

Seks i grad 2Naučite voljeti sami sebe

Nakon što Faca ostavi Carrie ispred oltara ona se posveti sebi. Nemojte podcjenjivati vrijeme koje imate za sebe, jer tek kada volite sami sebe možete i prihvatiti ljubav koju zaslužujete.

Koji je tvoj broj?Pravi nije u vašoj prošlosti već u budućnosti

Ally (Anna Faris) se u potrazi za pravom ljubavi okrene bivšim momcima, no samo kako bi ponovno otkrila razloge zbog kojih su i prekinuli.

Jedan danSvaka veza je različita

Ljubav se može dogoditi preko noći, a nekad je potrebno 20 godina da se ostvari. Neki ljudi se vjenčaju nakon godinu dana poznanstva, a neki to naprave nakon deset godina zajedničkog života.

Savršeni spojNađite vremena jedno za drugo

Očuvati strast u vezi može biti teško. Claire (Tina Fey) i Phil Foster (Steve Carrell) svojim primjerom su dokazali kako je bitno odrediti dan za izlazak samo za vas dvoje.

Ljubav na daljinuVeze na daljinu mogu uspjeti

Najvažnija stvar kad ste u vezi na daljinu jest naučiti se na kompromise. Na kraju krajeva ako se odlučite na sljedeći korak u vezi najveći kompromis bit će preseljenje. U ovom slučaju Garrett (Justin Long) se zbog Erin (Drew Barrymore) preselio u San Francisco.

http://www.youtube.com/embed/1HGDx2cAdMo Doručak kod TiffanyjaAko si to dopustite pronaći ćete ljubav

Na kraju ovog klasika Holly Golightly (Audrey Hepburn) shvati kako je ponekad treba riskirati razočaranje i povrijeđenost kako bi pronašao ljubav.

Zapravo ljubavLjubav nema rok trajanja

Ovaj film dokazuje da ljubav možete naći svugdje i bez obzira na godine.

Njemu baš i nije staloPravi vam je možda baš ispred nosa

Postoji šansa da je vaš najbolji prijatelj muškarac kojeg tražite. To se upravo dogodi Gigi (Ginnifer Goodwin) i Alexu (Justin Long).

http://www.youtube.com/embed/tVlqVHKn2dg DjeverušeMorate se znati cijeniti

Annie (Kristen Wiig) je u vezi s Tedom (Jon Hamm) koji je sve samo ne divan. Izlaženje s lošim dečkom zna biti uzbudljivo, no ako se ponaša loše prema vama vrijeme je da prekinete tu bolesnu vezu.

Play ponuda
Play ponuda