Play ponuda

Katarina: Sviđaju mi se muškarci koji imaju muda

shimmer fallback
4.12.2009.
12:12
Play ponuda

Tridesetogodišnja srpska glumica Katarina Radivojević svojim je buntovnim i strastvenim karakterom zaradila epitet "femme fatal divlja u srcu", kako su je prozvali srpski mediji. Svojim stavom Katarina definitivno opravdava taj epitet.

Kako kaže, jako je strastvena i odvažna, što pripisuje maminim, ličkim korijenima.

No, ona i mama karakterno se dosta se razlikuju. Naime, Katarina svoju majku smatra jako konzervativnom, što ona nikako nije.

"Nikad s roditeljima nisam bila na nudističkoj plaži. Nudistica sam od svoje 15 godine. Moja mama je jako konzervativna, pokušala mi je nametnuti takve stavove, ali ja sam uvijek puno čitala i zamišljala život drugačijim od onog kakav mi je bio nametnut. Mama se zgražala kad je čula da se gola kupam na Adi Bojani, zvala me 'Lujka jedna'. Vrlo dobro znam da nikada neću podleći malograđanštini i brinuti se što će moja mama reći ako me negdje vidi golu", izjavila je Katarina za Ekran.

Srpska glumica nema problema sa skidanjem pred malim ekranima, no kaže da to ne čini kako bi cijeli svijet vidio njezine grudi, nego radi umjetnosti.

Iako se smatra dominantnom u vezi, Katarina voli "prave" muškarce.

"Sviđaju mi se muškarci koji imaju muda. Često mi se događalo da u vezi postanem dominantna, a to mi nije nimalo zanimljivo i seksi", kaže Katarina te dodaje kako je jednom zahvaljujući svojoj burnoj naravi imala prilike udariti muškarca.

"Jednom sam na zabavi koju je priredio jedan srpski časopis ošamarila urednika jednog tabloida. Ja sam u tim novinama bila tema na jedan vrlo ružan način. Nakon što je o meni napisao mnoge kompromitirajuće neistine, imao je obraza doći upoznati se sa mnom. Kada mi se hladnokrvno predstavio, opalila sam mu šamar, zbog kojeg mu je od šoka ispala čaša viskija iz ruke", otkrila je Radivojevićka.

Prethodni članci:

arti-200911240278006 arti-200911170584006 arti-200911110045006 arti-200910060633006

Play ponuda
Play ponuda