Play ponuda

FOTO: / Ovako ozareno i oduševljeno lice Angeline Jolie dugo nismo vidjeli

shimmer fallback

Angelina Jolie doputovala je u Rim kako bi zajedno s Lukeom Zamperi­nijem prisustvovala specijalno projekciji svog novog filma Nesalomljivi koja se u četvrtak, 8.

9.1.2015.
8:15
Play ponuda

Slavna redateljica i sin Louisa Zampe­rinija, prema čijoj je nevjerojatnoj životnoj priči snimljen film, pridružili su se papi Franji u ljetnikovcu Pia IV, sjedištu Papinske akademije znanosti i Papinske akademije društvenih znanosti. Na ovom ekskluzivnom događanju prisustvovali su brojni drugi vatikanski čelnici.

'Biti pozvan prikazati Nesalomljive u Va­tikanu izuzetna je čast i dodatna potvrda Louiejevom nasljeđu, nasljeđu čovjeka koji imao vjere i koji može poslužiti kao primjer moći oprosta i sna­ge ljudskog duha. Univerzalne teme nalaze se u ljudskim srcima svugdje oko nas', izjavila je Jolie koja je imala priliku upoznati Papu Franju, rukovati se s njime i razgovarati.

Na fotografijama se vidi koliko je slavna glumica i redateljica bila uzbuđena oko susreta. Tijekom rukovanja nije skidala osmijeh s lica koje je bilo ozareno srećom i oduševljenjem.

Nesalomljivi je priča o nevjerojatnom olimpijcu i heroju Louisu Zampe­riniju koji je tijekom Drugog svjetskog rata preživio pad aviona zajedno s dvojicom kolega zrakoplovaca te proveo 47 dana u Tihom oceanu nakon čega ih je pronašla japanska ratna mornarica i odvela u zarobljenički kamp. Ova istinita priča o nesalomljivosti ljudskoga duha temeljena je na istoi­menom svjetskom bestselleru Laure Hillenbrand, a u glavnim su ulogama Jack O’ Connell, Domnhall Gleeson i Finn Wittrock.

Scenarij za film doradili su oskarovci Joel i Ethan Coen, a film se u našim kinima počeo prikazivati 8. siječnja.

//www.youtube.com/embed/XrjJbl7kRrI

Play ponuda
Play ponuda