Play ponuda

FOTO: / Ovakav Svijet Glamura još niste doživjeli

shimmer fallback

Uz dva sata žestoke svirke, Hladno pivo predstavilo je svoj novi, sedmi po redu, album Svijet glamura.

27.4.2011.
3:22
Play ponuda

Uz novi hit Kirbaj i kotlovina, dečki iz Hladnog piva otvorili su koncert i publiku digli na noge. Iako su po prvi puta izvodili 12 novih pjesama s albuma Svijet glamura, oni najzagriženiji obožavatelji dobro su preslušali novi album i naučili gotovo sve riječi.

Kako su novi hitovi naišli na odobravanje publike, popraćeno pljeskom, frontmen Mile u jednome je trenutku rekao: 'Kako ste vi pristojna publika, vi plješćete. Nekad su nam iz publike vikali: 'daj sviraj buba švabe, kaj je ovo?'.

Uz uzvike i vrištanje obožavatelja dečki iz Gajnica zaredali su nekoliko starih, već legendarnih hitova, poput: Šank, Pjevajte nešto ljubavno, Ne volim te...

Nakon sat i pol svirke publika nije dala dečkima da odu sa pozornice, pa su se uz bis vratili pred već znojnu ekipu i uz hitove s albuma Knjiga žalbe i Šamar iz njih izvukli i posljednje atome snage.

Uz Sreću i Pitala si me, Hladno pivo oprostilo se od fanova, te su ih pozvali na veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

U gužvi razgaljenih fanova u Teatru &TD našlo se i poneko poznato lice. Tako su svoje kolege s estrade došli podržati dečki iz grupe Vatra i Gretta, novinarka Uršula Tolj, pjevačica Ivanka Mazurkijević, frontmen grupe Hard Time, Pišta i drugi.

Play ponuda
Play ponuda