Evo koje će jelo presuditi finalu Masterchefa

Da bi se plasirali u finale Masterchefa, četiri preostala kandidata, Srđana, Robert, Matija i Šime imaju zadatak u dva sata kopirati jelo Denisa Zembe pod nazivom Janje X 3.

15.6.2011.
14:51
VOYO logo

arti-201106150052006Kuhar Denis Zembo je već dobro poznat kandidatima. Gostovao je u Izazovu šefa kuhinje, te je vlasnik restorana 'Le Mandrač'.

Nakon dva sata kuhanja i borbe za opstanak u Top 3 uslijedit će kušanje. Prva na redu je Srđana, Zembo je komentirao kako joj je rost prepečen, lešo meso izvrsno, emulzija odvojena iako okus štima, sve u svemu male su nijanse koje bi trebalo doraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom joj je postavio pitanje: 'Jel' nešto fali na ovom tanjuru?' Radovanu je to vrlo ukusna janjetina, a Mate će prokomentirati u svom stilu: 'Fino, lijepo skuhano, osim činjenice da fali karamelizacija, ovo drugo, jeo sam i bolje na magistrali'.

'Janjetina za nijansu prekuhana, ali sve štima na tanjuru, rost je dobar, pjenica od rajčice totalno iščezla', komentirat će Zembo Robertov tanjur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom će prigovoriti da je jagoda ostala sirova. 'Meni je to sve vrlo ukusno, dosta uspjelo', reći će Radovan. Mate će primijetiti da na svom tanjuru Robert nema prah, dok Srđana neće imati pire.

Šime će prema Zembinom mišljenju imati dobro uspjelu tehniku kuhanja mesa. Lešo janjetina ipak je prekuhana za dvije nijanse zbog čega će mu Radovan reći: 'Ovo ti je stvarno po domaće, staviš kuhati, pa onda ideš na misu'.

Iako će Matijin tanjur za Zembu vizualno djelovati 'kao splačina', što se tiče tehničke obrade najbolji je od svih. Koje nijanse će presuditi i tko će zbog njih napustiti show pred samo finale vidjet ćemo u emisiji.

Vezani članci:

arti-201106150052006 arti-201106130598006 arti-201106120142006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo