arti-201101180750006Gastrostručnjak nije se rasplakao zbog rezanja luka niti jer ga je netko uvrijedio, već zbog pozitivne atmosfere i smijeha.
No, to ne znači da je Stephan Macchi bio oduševljen kulinarskim umijećem zaposlenika Inat kuće , nego je kao i uvijek našao zamjerke kuharima.
Jer, osim što mu se nije svidjela hrana u restoranu, razočaravajuće su bile i domaće pite koje je kuhar pripremio posebno za gosta iz Zagreba. 'Previše sirove iznutra, prepečene izvana', bio je jedini Stephanov komentar.
Zbog svog stava Macchi je vrlo brzo dobio novi nadimak Bosanska Tegoba, a vlasnik restorana je zaključio kako se nije rodila osoba koja bi zadovoljila Stephana Macchia.
Nakon Sarajeva gastrostručnjak se uputio u Zenicu, a koliko je bio strog saznat ćete uskoro jer se treća sezona Jezikove juhe u ožujku počinje prikazivati na RTL-u.
Vezani članci:
arti-201101180750006 arti-201012150091006 arti-201012140721006