Play ponuda

DANIELU CRAIGU JE DOSTA: / "Radije bih si prerezao vene nego ponovno glumio Bonda"

Image
Foto: Screenshot

Britanskom glumcu Danielu Craigu očito je dojadila uloga najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu...

9.10.2015.
9:49
Screenshot
Play ponuda

Daniel Craig više nema namjeru glumiti Jamesa Bonda, otkrio je u intevjuu za britanski magazin Time Out, prenosi Daily Mail.

Glumcu je uloga tajnog agenta dozlogrdila do te mjere da više ne želi ni čuti za njega.

"Trenutno bih radije razbio ovu čašu i presjekao si vene. Ni pod koju cijenu više ne želim glumiti Bonda. S tim sam završio. Gotovo je. Sada želim krenuti dalje", izjavio je 47-godišnji Craig.

"Najmanje godinu-dvije ne želim čak ni razmišljati o tome. Ne znam koji će biti moj sljedeći korak. Nemam baš nikakvu ideju, a ako kojim čudom budem snimio još jednog Bonda, to će biti samo zbog novca", zaključio je Craig.

Film "Spektra" koja uskoro dolazi u kina Craigov je četvrti film u ulozi Bonda, a tko će ga naslijediti, još nije poznato.

"Ma briga me. Sretno im bilo! Ono što me zanima je da ljudi nastave raditi ovo i da naprave sve boljim. I to je to", odgovorio je Craig na pitanje zanima li ga tko će preuzeti ulogu, a svom nasljedniku dao je i savjet.

"Doslovno bih rekao dvije stvari. Prvo, to je tvoja odluka, ne slušaj druge. Mislim, slušaj ih, ali na kraju dana odluka je na tvojim leđima. I nemoj biti sranje!! Nemoj biti sranje. Moraš pokazati da si sposoban. Ovakvi filmovi se više ne prave. Pa nemoj biti sranje", poručio je Craig novom Bondu.

U nadolazećem filmu na redateljskom mjestu ponovno je Sam Mendes. Ralph Fiennes glumi M-a, kao i u prethodnom dijelu, a na mjestu popularnog Q-a će se opet naći mladi Ben Whishaw.

Daily Mail/Hot.hr

Play ponuda
Play ponuda