Play ponuda

A JOŠ JE MLADA: / Scarlett Johansson Hollywoodu je već zaradila nezamislivo brdo para

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS
1.7.2016.
12:46
AFP, JUSTIN TALLIS
Play ponuda

Danas 31-godišnja ljepotica do slave se počela uspinjati kao dječja zvijezda s 11 godina u filmu Manny & Lo iz u 1996. godine, a uslijedili su Ghost World i The Horse Whisperer.

Vrtoglavi iznos je zbroj zarada od 37 filmova u kojima je Scarlett glumila.

Vrh liste drži Harrison Ford čiji je 41 film na blagajnama zaradio 4,87 milijardi dolara, a na drugom mjestu je Samuel L. Jackson, čijh je 68 filmova zaradilo 4,64 milijarde dolara.

'JEDAN JE UVIJEK USPJEŠNIJI' Scarlett Johansson prvi put progovorila o razlogu razvoda s poznatim glumcem

shimmer fallback

Scarlett Johansson prvi put progovorila o razlogu razvoda s poznatim glumcem

shimmer fallback

Scarlett Johansson prvi put progovorila o razlogu razvoda s poznatim glumcem

Muškarci kolo vode

Na trećem mjestu smjestio se Morgan Freeman sa zaradom od 4,43 milijarde dolara u 60 filmova, četvrti je Tom Hanks s 4,34 milijarde od 44 filma, a slijedi ga Robert Downey Jr. s 3,94 milijarde dolara u 53 uloge.

Eddie Murphy, Tom Cruise, Johnny Depp i sir Michael Caine čine ostatak od 10 najunosnijih.

Nakon Scarlett, sljedeća žena u top 50 je Cameron Diaz na broju 19 s ukupnom zaradom od 3,03 milijarde dolara u 34 filma.

U top 50 po zaradama se nalaze još Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Julia Roberts, Elizabeth Banks, Emma Watson i Anne Hathaway.

Image
RAZBJESNILA VJERNIKE: /

Scarlett Johansson uzdiše i stenje dok čita Bibliju

O jednakosti i ravnopravnosti

Govoreći ranije o razlikama između plaća glumaca i njihovih kolegica u Hollywoodu, Scarlett je rekla da se osjeća malo nelagodno jer ima "sreću" što toliko dobro zarađuje.

"Ima nešto nelagodno u tom razgovoru, osim ako se se odnosi na veću cjelinu. Ja sam vrlo sretna, zaista jako dobro zarađujem i ponosna sam što kao glumica u ovoj fazi zarađujem kao i moji muški kolege", rekla je.

"Mislim da svaka žena je potplaćena. Ali ovo vidim kao veći problem, za mene je razgovor o mom osobnom iskustvu malo antipatičan. To je dio veće asprave o feminizmu u cjelini", zaključila je.

Play ponuda
Play ponuda