GUZA KAO KAMEN TEMELJAC / Naša najseksi novinarka pohvalila se skrivenim talentom, ali jasno je u što svi gledaju

Image
Foto: Instagram

Tijelo zanosne Fani nema mane, a hrvatska novinarka sa španjolskom adresom sada je pokazala i čemu to može zahvaliti

22.6.2021.
18:03
Instagram
VOYO logo

Otkako živi i radi u Madridu, naša Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka sada je pokazala i kako ostaje u top formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagramu je čestitala Međunarodni dan joge fotografijom na kojoj je pokazala svoj skriveni talent. Pozirala je naglavačke u sportskim tajicama i topu, viseći s traka pričvršćenih za noge. U fokusu je njezina isklesana figura i čvrsta stražnjica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra", napisala je Fani uz fotku na kojoj izvodi ovu zahtjevnu vježbu i dobila mnoštvo komplimenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretno zaljubljena

Fani je potkraj ožujka za Večernji list otkrila da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da ne govorim dovoljno o tome koliko bi vjerojatno neki željeli, ali oduvijek sam bila rezervirana kad je riječ o mojem privatnom životu jer nisam htjela da me ljudi percipiraju kroz to", ispričala je tada novinarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećala je i da će u budućnosti biti otvorenija o svom ljubavnom životu, a s dečkom treba donijeti odluku o tome hoće li ostati u Španjolskoj ili se vratiti u domovinu jer joj, kako je priznala, nedostaju obitelj, prijatelji i hrvatski običaji.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo