UPOZNALI SE U 'BRAKU NA PRVU' / Andrea i Mislav su već tri godine skupa, a planiraju i vjenčanje: 'Doći će i to na red'

Image
Foto: INSTAGRAM

Otkad je započela vezu s Mislavom, naučila je da mora biti strpljiva, uvažavati različitosti, a ne ih osuđivati

19.9.2023.
11:29
INSTAGRAM
Play logo

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković upoznali su se u drugoj sezoni sociološkog eksperimenta "Brak na prvu", koju možete pogledati na platformi Voyo, i odmah su "kliknuli". Nedavno je par obilježio tri zajedničke godine od trenutka kada su u emisiji izrekli sudbonosno "da", a za RTL.hr je Andrea progovorila o njihovom odnosu, izazovnim trenucima i svom novom projektu.

'Fokusirali smo se na posao'

"Nakon šoua dočekao nas je realni život. Nije nas štedio, ali smo se uspjeli dočekati na noge. Fokusirali smo se na posao što nam nije ostavljalo previše vremena jedno za drugo, no nekako smo uspjeli graditi naš odnos, biti podrška jedno drugome i čuvati si leđa. Bilo je izazovno, morali smo biti jako dobro organizirani da bismo uopće imali luksuz zajedničkog vremena, no takve situacije u životu nas nauče da više cijenimo trenutke koji smo dobili. Uz posao, bavili smo se adaptacijom stana, a udomili smo i psa, našu Tonkicu, koju oboje obožavamo te koja je donijela još veću ljubav i radost u naš život", ispričala je Andrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

'Naša televizijska ljubav je postala prava'

Prisjetila se i izazovnih trenutaka u vezi.

"Mislav je dobar dio našeg zajedničkog života radio dva posla, a mene je naša veza i pozitiva koju smo uvijek pronalazili inspirirala da ideju koja se činila nerealnom pretvorim u poduzetnički projekt i krenem graditi svoj posao života. Teško je graditi od nule, ciglu po ciglu, ali nekako je lakše kad imaš nekoga tko će ti dati savjet, zagrljaj, razgovor…Uz takvu podršku na kraju uvijek dođe rješenje. Bilo je i svađa, točnije glasno izgovorenih neslaganja u mišljenjima. To je normalno i ponekad nam upravo to treba, da nas probudi, razdrma, vrati na pravi put. Kad jedno od nas zapne, ono drugo malo jače povuče. Od početka si vjerujemo, od početka se poštujemo tako da je naša televizijska ljubav postala prava životna. Uz svu tu jurnjavu i kaos, mali znakovi pažnje, poruka, cvijet, čokolada, još su nas više zbližili", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro planiraju vjenčanje

Otkad je započela vezu s Mislavom, naučila je da mora biti strpljiva, uvažavati različitosti, a ne ih osuđivati.
"Mislav je i dalje moja osoba, čovjek posebno velikog srca koji ni sam nije svjestan svih svojih vrlina. Pokazao se kao vrlo odan, brižan i predan partner, koji je stavio mene i Tonku na visoko prvo mjesto. Možda Tonku čak i na malo više, haha. Bio mi je podrška u trenucima kada mi je bila najpotrebnija, bio je jak za nas oboje. Za mene ljubav nije samo osjećaj. Ona je izbor, način života. Prečesto je se krivo definira i stavlja u kontekst partnerskog odnosa. No, postoje različiti oblici… Voljeti možemo sebe, prijatelje, obitelj, svijet… Ljubav je duševna hrana. Trebamo je živjeti svaki dan, ma svaku sekundu, te nesebično i bez kalkuliranja širiti dalje. Svima je potrebna", ispričala je Andrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove avanture, ljubavi i prijateljstva: Prijavite se u show 'Brak na prvu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i kako imaju u planu pravo vjenčanje nakon onog u "Braku na prvu". "Uskoro će i to doći na red", kratko je poručila.

Andrea je ambiciozna i vrlo fokusirana, a osmislila je novi projekt u kojem, kako kaže, želi radost i smijeh podijeliti s drugim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Brak na prvu: Darijevi zavjeti šokirali mladenku. Bilo je vidljivo da joj je neugodno

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo