NIJE JOJ BILO LAKO / Andrea Šušnjara otvorila dušu o Ivani Kovač: 'Prepala sam se, bojala sam se da će me otrovati u kombiju'

Andrea je otkrila kako se osjećala kada je upoznala Ivanu te je kazala da joj je ona omiljena pjevačica Magazina

23.10.2021.
22:46
Instagram/Andrea Šušnjara

Pjevačica Andrea Šunjara došla je u goste kolegici Ivani Kovač u radijsku emisiju "Dalibor Petko Show". Njih dvije odlično su se zabavile, a pri tome su i nasmijale svoje slušatelje.

Naime, Andrea je otkrila kako se osjećala kada je upoznala Ivanu te je kazala kako joj je ona omiljena pjevačica grupe Magazin.

"Prepala sam se, bojala sam se da će me otrovati u kombiju. Ali i ovom prilikom joj se zahvaljujem na tome kako mi je predala taj mikrofon i kako mi je olakšala prvi nastup. Imala sam veliku tremu, a ona mi je rekla opusti se, dala mi savjete i nisam mogla imati bolji start. Od tog dana ona je moja omiljena pjevačica grupe Magazin", kazala je Andrea.

Ivana je u Magazin došla umjesto Jelene Rozge, a iz benda je otišla 2010. godine. Zamijenila ju je Andrea. U ime tih starih dobrih imena, Ivana i Andrea zajedno su otpjevale i stari hit Magazina "Ti si želja mog života".

Podsjetimo, lijepa Andrea trenutno uživa u solo statusu. Ona je ovog ljeta prekinula sa splitskim električarom Markom Juričićem. Ivana, pak, živi sretnim obiteljskim životom s dugogodišnjim partnerom Elvirom Hasanhodžićem i četverogodišnjom kćeri Elenom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali