Play ponuda

Želite kupiti nosač zrakoplova? Javite se na ovaj oglas!

shimmer fallback

Nakon 32 godine službe u Britanskoj kraljevskoj ratnoj mornarici (Royal Navy), nosač zrakoplova 'Invincible' (Nepobjedivi) ponuđen je na prodaju putem web stranice.

1.12.2010.
13:55
Play ponuda

Web stranica Disposal Service Authority, agencije britanskog Ministarstva obrane koja je na neki način, kako piše Telegraph "ekvivalent eBayu", ponudila je ovaj nosač zrakoplova na prodaju jer je britanska Vlada suočena s pritiskom da prikupi novac za smanjenje rekordnog budžetskog deficita.

Ovo je prilično tužan kraj za brod koji je pod zastavom britanske mornarice sudjelovao u Falklandskom ratu 1982. prilikom oružanog sukoba Argentine i Velike Britanije, sudjelovao je i u operacijama prilikom rata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a bio je i na ratnim zadacima u Iraku. Britansko Ministarstvo obrane nada se da će uspjeti prikupiti 2 milijuna funti od 17.000 tona teškog plovila koje je ponuđeno na prodaju putem web stranice edisposals.com.

Nosač aviona „Nepobjedivi“ proizveden je 1980. godine, a zainteresirani kupci imaju rok za dostavljanje ponuda do 5. siječnja 2011.

Pripremite svoju kreditnu karticu i ne brinite o ostalome. Budite sigurni da ćete iduće ljeto biti glavni frajer kada se sa svojim novim brodom provozate Jadranom i usidrite primjerice u blizini Hvara ili nasuprot Zrću.

Play ponuda
Play ponuda