NE ZABORAVITE KIŠOBRANE / Ostaje iznadprosječno toplo, ali stižu kiša i pljuskovi! Krajem tjedna ipak ozbiljnija promjena vremena

Sredinom dana razvedravanje i to najprije na sjeveru zemlje. Bit će dosta sunčanog vremena, ali lokalno uz više oblaka i malo kiše ili kakvog pljuska. Dnevna temperatura neće se previše mijenjati - ostaje iznadprosječno toplo, najviše do 18 Celzijevih stupnjeva. Vrlo slično bit će i na Jadranu, promjenjivo oblačno uz mogućnost pljuskova, osobito u dalmatinskom zaleđu

15.11.2023.
7:10
VOYO logo

Jutro će u većini zemlje biti oblačno i još uvijek iznadprosječno toplo. U unutrašnjosti od 12 do 14 stupnjeva, na Jadranu do čak 17. Posvuda će biti kiše, pljuskova, a na Jadranu je moguća i grmljavina. Puhat će sjeverozapadnjak, u unutrašnjosti na udare i jak, a u Dalmaciji još umjereno jugo.

Sredinom dana razvedravanje i to najprije na sjeveru zemlje. Bit će dosta sunčanog vremena, ali lokalno uz više oblaka i malo kiše ili kakvog pljuska. Dnevna temperatura neće se previše mijenjati - ostaje iznadprosječno toplo, najviše do 18 Celzijevih stupnjeva. Puhat će umjeren sjeverozapadni vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo slično bit će i na Jadranu, promjenjivo oblačno uz mogućnost pljuskova, osobito u dalmatinskom zaleđu. Najviše sunca bit će na sjevernom dijelu Jadrana i na otocima dok će i u gorskom dijelu često biti i poslijepodnevnih pljuskova. Ostat će toplo, do najviše 19 Celzijevih stupnjeva.

Puhat će sjeverozapadnjak, ali navečer će okrenuti na umjerenu buru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još u četvrtak bez promjena. I dalje ovako toplo, pretežno sunčano i suho, ali zato nam u petak stiže nova, ovaj put ozbiljnija promjena vremena uz koju će se osjetno sniziti temperatura - pogotovo ona jutarnja! Zapuhat će sjeverac, bit će i jake kiše ili pljuskova, ali sve će biti prilično brzopotezno. Već za vikend sunčano, ali hladno, a neka nova kiša tamo negdje početkom idućeg tjedna.

Na Jadranu u četvrtak toplo i sunčano uz južinu, a onda u petak i ovdje nagli preokret uz jaku buru, kišu, grmljavinske pljuskove iza čega će se također osjetno sniziti temperatura! Toplije opet početkom idućeg tjedna, no o tom-potom! Dovoljno promjena nas očekuje i ovaj tjedan - noćas i sutra ujutro kiša, a u petak velika promjena vremena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo