O MOGUĆIM IZBORIMA I KANDIDATIMA / Zvonimir Mršić kandidat SDP-a za premijera: Hajdaš Dončić poručio da to nije isključeno

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Priznao je da je Davor Bernardić pogriješio i da se neprimjereno izrazio kada je nazvao novinare medijskim plaćenicima

5.5.2017.
11:13
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Siniša Hajdaš Dončić iz SDP-a prokomentirao je mogućnost da SDP za premijera predloži i nekog drugog kandidata, osim sadašnjeg predsjednika stranke Davora Bernardića.

Upitan na N1 televiziji bi li Zvonimir Mršić bio bolji kandidat za premijera od Bernardića odgovorio je: "O kandidatu za premijera će odlučiti stranačka tijela, imamo predsjednika koji ima određene mogućnosti da bude naš kandidat za premijera, ali ne trebamo isključiti i druge opcije, pustit ćemo vremenu. Neće biti ista pozicija Bernardića danas, za četiri mjeseca ili godinu dana. O svemu ćemo razgovarati", rekao je Hajdaš Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je istaknuo da se SDP ne boji izbora. "Ako ste velika hrvatska politička stranka vi u svakom trenutku morate biti spremni na izbore, stranka u svom nagonu mora biti spremna za izbore. Pitanje je samo taktike, gdje i kako. Prvi put smo loše taktizirali kada je Most odgađao datum izbora", rekao je Hajdaš Dončić za N1. Priznao je da je Davor Bernardić pogriješio i da se neprimjereno izrazio kada je nazvao novinare medijskim plaćenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo