ZVIŽDAČ OPISAO RASKRINKAVANJE DIREKTORA U HEP-u: / 'Sve sam snimio mobitelom da ne bude moja riječ protiv njegove'

Image
9.12.2016.
20:17
VOYO logo

"To je vrlo neprirodna situacija u koju se dovodite kad ste prisiljeni izlaziti u javnost i prijavljivati ovakve stvati. Tako da, moram priznati, neprirodno se osjećam. Ali stojim iza svega što sam napisao i onoga što sam izgovorio", izjavio je za Novu TV HEP-ov zviždač Mario Marjanović koji je raskrinkao pokušaj nezakonitog zapošljavanja u toj državnoj tvrtki.

Razgovor s direktorom je, kaže, snimao mobitelom. Shvatio je da to mora učiniti jer "bez te snimke ne bih imao apsolutno nikakvog dokaza". "Bila bi moja riječ protiv riječi mojeg direktora i to bi se vrlo lako moglo razvodniti i poništiti sve ono što sam ja rekao. Mobitelom sam snimio naš razgovor'', pojašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marjanović kaže da je bio svjestan činjenice da će ako zaposli traženu osobu on izravno biti kriv i povukao je potez. Takvih ili sličnih iskustava prije toga, dodaje, nije imao, a ako ih je bilo o njima ništa nije znao.

Image
GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK CVITAN: /

'USKOK od jutros istražuje zapošljavanja u HEP-u!'

Image
GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK CVITAN: /

'USKOK od jutros istražuje zapošljavanja u HEP-u!'

Zvizdači su uglavnom završavali loše

Tvrdi da ga nakon izlaska u javnost nitko nije pokušao ušutkati. "Statistika nije na strani zviždača. Uglavnom za sve slučajeve koje znam nisu u konačnici dobro završili za njih same. Ali vjerujem u pravnu državu, bez tog vjerovanja se ne bih usudio ovo napraviti. A kako će se stvari razvijati, vidjet ćemo", kaže Marjanović dodajući kako je ipak zadovoljan što je na kraju zaposlen branitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, žao mu je što se HEP spominje u tako negativnom kontekstu, jer bi, kaže, bilo ljepše da se spominju svi oni monteri koji na Velebitu u nehumanim uvjetima u zimskom periodu popravljaju srušene dalekovode ili zaposleni iz EL-TO-a koji osvajaju nagrade za svoja inovativna rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo