CRKVENA 'KAMPANJA' / Župnik najavio odlazak zbog pobjede 'sotone' u njegovom mjestu

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Fra Neven je otvoreno s oltara podržavao Domazeta, sve kroz prizmu njegova zauzimanja protiv izgradnje plinske termoelektrane na Peruči.

23.5.2017.
10:18
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Dosadašnji načelnik Hrvaca prof. Dinko Bošnjak, koji je na toj dužnosti još od utemeljenja općine Hrvace 1993. godine, s potporom od 76,86 posto glasova birača na nedjeljnim izborima osvojio je sedmi uzastopni mandat i tako se svrstao među najdugovječnije lokalne vladare u Hrvatskoj, piše Slobodna Dalmacija.

Bošnjak je tako potukao svog protukandidata, nezavisnog Željka Domazeta, koji je unatoč  čak i potpori župnika Hrvaca fra Nevena Pavlinušića, osvojio 16,67 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je krenula kampanja, piše Slobodna Dalmacija. fra Neven je otvoreno s oltara podržavao Domazeta, sve kroz prizmu njegova zauzimanja protiv izgradnje plinske termoelektrane na Peruči. Kako su se izbori bližili, župnik je sve otvorenije navijao za svog prijatelja.

Na sam dan izbora, u nedjelju, ponovno je govorio o plinskoj elektrani na Peruči. Tom je prilikom kazao da se sotona zalaže za njezinu izgradnju, dodajući da će u slučaju izborne pobjede sotone, a svima je bilo jasno da aludira na Bošnjaka, on napustiti Hrvace. Poslije objave izbornih rezultata, ako župnik održi riječ, Hrvace čekaju novog dušebrižnika, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo