PODIGNUTA OPTUŽNICA / Župnik autom pregazio biciklista, umro na mjestu nesreće

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

U spomenutoj prometnoj nesreći sudjelovao je Darko Kelemenić, župnik Župe Svetog Jurja u Trnju

9.8.2018.
8:49
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo


Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 31. srpnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv 49-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

"Okrivljenika se tereti da je 13. prosinca 2017. oko 17.30 sati na cesti između Hemuševca i Donjeg Kraljevca, upravljajući osobnim automobilom propustio držati vozilo na desnoj prometnoj traci te je u lijevom zavoju nesmotreno prešao na lijevu prometnu traku zbog čega je prednjom stranom vozila udario u bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 63–godišnji oštećenik. Oštećenik je pri udaru zadobio mnogostruke teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće", priopćili su iz DORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u spomenutoj prometnoj nesreći sudjelovao je Darko Kelemenić, župnik Župe Svetog Jurja u Trnju, dok je stradali biciklist Franjo Vlahek iz Čukovca.

"Kao svećenik i čovjek od srca sam se svima ispričao, pogotovo bratu i obitelji", poručio je župnik Darko Kelemenić nakon prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo