ŽUPAN TOMAŠEVIĆ ZBOG ZABRANE NOŠENJA ORUŽJA U LOV KRENUO S PRAĆKOM: /

Pogledajte urnebesnu fotogaleriju s fešte na Psunju

Image
Foto: D.Mirković/Požega.eu
10.12.2017.
11:15
D.Mirković/Požega.eu
VOYO logo

Riječ je o tradicionalnom humanitarnom lovu u kojem se meso odstrijeljene divljači daruje Caritasu Požeške biskupije, a osim požeškog župana, lovu su se pridružili, među ostalima, i general Mladen Markač, saborski zastupnik Franjo Lucić te brodsko-posavski župan Danijel Marušić,piše Požega.eu.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ŽUPANOV LOV S PRAĆKOM: Tomašević u lov ponio praćku umjesto puške jer mu je privremeno oduzeto oružje

Image

ŽUPANOV LOV S PRAĆKOM: Tomašević u lov ponio praćku umjesto puške jer mu je privremeno oduzeto oružje

No družina, ipak nije bila sretne ruke te su se iz lova vratili praznih ruku. Dobro raspoloženi Tomašević fotografu portala Požega.eu je pozirao s osmijehom na licu, u rukama držeći praćku, a činjenica da nisu ulovili ništa, nije mu pokvarila raspoloženje.

Image

ČAK 80 POSTO HDZ-ovaca OKRENULO PALAC DOLJE NASILNOM ŽUPANU: Tomašević u velikim problemima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odstrel nije ključan za ovo okupljanje jer su nam prije svega značajni boravak u prirodi i druženje, a mi ćemo svoju obavezu prije božićnih i novogodišnjih blagdana prema pučkoj kuhinji Caritasa izvršiti", rekao je Tomašević.

Image

Dobro raspoloženi župan u lovu

Lov je se inače održao po izuzetno teškim vremenskim uvjetima jer je na obroncima Psunja prethodne noći napadalo dosta snijega, a sudionici su imali priliku vidjeti muflone, jelene, divlje svinje.

Župan Tomašević se u središtu skandala našao kad ga je supruga optužila za zlostavljanje, a iako je on kategorički odbio optužbe po kojima je tukao suprugu, ona je medijima ispričala kako je fizičko nasilje počelo prije dvije godine i to sve zbog njegove dvostruko mlađe ljubavnice. Mare Tomašević je medijima ispričala kako je suprug fizički zlostavljao posljednje dvije godine te kako je to bila javna tajna u Požegi, a o svemu je pisala i premijeru Plenkoviću, koji je potvrdio da je primio njezine mailove, ali kako zbog “pogreške koja se potkrala” nije ništa odgovorio.“Govorio mi je da sam luda, da to nije istina, a i od ljubavnice sam dobivala poruke uvredljivog sadržaja. Pisala mi je da sam stara, smežurana baba i da me je zato i ostavio”, ispričala je Tomašićeva supruga na Prekršajnom sudu.

Image

NET.HR PRVI DOZNAJE: HDZ-ov požeško-slavonski župan priveden zbog obiteljskog nasilja, njegova supruga završila u bolnici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središtu skandala od listopada

“Gušio me, šamarao, prijetio da će me ubiti. Činio je to bez obzira jesu li sin i snaha, koji žive s nama, u kući ili ne. Jednom prigodom sin mi je rekao da odem u sobu, da se maknem od oca kako otac ne bi napravio neko zlo. Snaha i sin nisu reagirali jer su ovisni o mojem suprugu”, ispričala je. Suprug ju je tukao neovisno o tome je li bio pod utjecajem alkohola ili trijezan, a tvrdi da je to jednom učinila i njegova ljubavnica, udarivši je u glavu i grebavši dok ju je suprug držao. “Jednom prigodom mi je razbio nos. Krvarenje nisam mogla zaustaviti cijelu noć”. “Zatekla sam ih u automobilu pred njezinom kućom”, rekla je. Tomašević je dobio zabranu prilaska supruzi na udaljenost manju od pet metara, no tu je zabranu, kako ona tvrdi, dosad već prekršio više puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo