ŽUPAN SE POČASTIO LIMUZINOM VRIJEDNOM 251.000 KUNA: / Skup auto poželio jer mu je, kaže, jako važno očuvanje okoliša

Image
Foto: Screenshot, Pixsell

U Županiji su naveli kako zbog velike važnosti ekologije i potrebe očuvanja okoliša i potrebe očuvanja okoliša traže novi automobil s malom potrošnjom goriva

4.10.2019.
9:42
Screenshot, Pixsell
VOYO logo

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren kupio je novu službenu limuzinu vrijednu 251.000 kunu. Radi se o Toyoti Camry hybrid koja je ovaj tjedan stigla u županijsku garažu u Koprivnici, javlja Večernji.

Na javni natječaj za nabavu novog vozila javio se samo Unicredit leasing koji je ponudio vozilo za 202.000 kn bez PDV-a. Prema planu javne nabave, županija je bila spremna platiti 205.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Specifikacije koje točno odgovaraju traženima na natječaju

Tražena je limuzina na hibridni benzinsko-električni pogon zapremnine motora najmanje 2500 kubika i ukupne snage hibridnog pogona od najmanje 160 kilovata, odnosno 215 konjskih snaga.

Trebao je imati i automatski mjenjač, navigaciju, kamere za vožnju i svu ostalu dodatnu opremu, a baš te i takve specifikacije ima nova Toyota Camry hybrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Županiji su naveli kako zbog velike važnosti ekologije i potrebe očuvanja okoliša i potrebe očuvaja okoliša traže novi automobil s malom potrošnjom goriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo