u naponu snage / Žudi za nastupom za Hrvatsku: Filip Ivić za RTL otkriva - kako sam postao kralj Kielca

Rukometni Euro u Poljskoj nije vidio, a onda je postao prvi vratar europskog klupskog prvaka Kielca. Filip Ivić stigao je u Zagreb i na vrhuncu karijere samo za RTL otkrio kako je postao kralj Kielca

30.10.2016.
19:08
VOYO logo

Nova zvijezda Kielca napokon u Zagrebu i prepuna emotivnih dojmova. Nije baš uobičajeno da nakon nekoliko mjeseci provedenih u europskom klupskom prvaku dobiješ nadimak Kralj, velikog Slavomira Šmala smjestiš na klupu, a dvoranom odjekuje Filip Ivić.

"Malo je nastala šala taj Krul tako da, eto godi mi to i nadam se da će ostati tako i dalje. Nisam oečkivao da će sve tako dobro počet, dobro sam se snašao. Prvih tjedan dana tamo na treningu osjećao sam se kao da sam ne znam kolko i dečki u svlačionici, ima puno, ajmo reći mi to kažemo, Balkanaca tako da sam se vrlo brzo snašao. Trener Dušebajev mi je dao priliku i ja sam ju na najbolji mogući način iskoristio", rekao je Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinio je ono što najbolje zna, razbranio se baš u Ligi Prvaka. Zanimljivo na Euru u Poljskoj, a ni u Riju za njega nije bilo mjesta, no Filip će skromno.

"Uvijek sam više manje bio na pripremama i dajem sve od sebe, svoju priliku ću čekati i kad je dobijem ću ju probati iskoristiti na najbolji mogući način", dodao je Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško da će ta prilika izostati ovog puta. Već sutra se okuplja reprezentacija koju će i dalje voditi Željko Babić. Pa iako se do sada nije našao na njegovom završnom popisu, Babićev ostanak ga veseli. 

"Normalno da mi je drago da je trener Babić ostao izbornik. Znam koliko je predan u svom poslu i kolko je truda uložio. Najviše mi je žao te utakmice protiv Poljaka na Olimpijadi jer smo zaslužili puno više i nadam se da ćemo ovakvim radom i s ovakvim igračima doći do puno većeg cilja", tvrdi Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može li se taj cilj ostvariti već u Francuskoj?

"Puno igrača igra u dobrim i vrhunskim klubovima i najbitnije da igraju. Naravno, uvijek netko ima problema s ozljedama i to ali nadam se da ćemo za Francusku biti kompletni i da ćemo pokazat svima da znamo i da možemo", zaključio je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip je pokazao da može i više od odličnog. U Francuskoj mu se smješi prilika da zasja punim sjajem.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo