tražili još novca / Žrtva prevare: djevojka uplatila nekoliko tisuća kuna za psa kojeg joj nikada nisu isporučili

Image
Foto: Thinkstockphotos

Djevojka je navodnoj agenciji uplatila više tisuća kuna da joj transportiraju psa, a onda su joj oni javili kako je životinja uginula i tražili da uplati još novacada bi joj nadoknadili štetu

14.9.2016.
15:47
Thinkstockphotos
VOYO logo

Kako prenosi portal iPress, 19-godišnja djevojka iz Istre je uplatila više tisuća kuna kao troškove za transport psa kojeg je pronašla preko internet oglasnika. Međutim, psa nikada nije dobila, a novac je završio u nepoznatom. 

Naime, djevojka je preko oglsa pronašla psa kojeg vlasnik daruje bez ikakve naknade, potrebno je platiti samo transport. Djevojka je uplatila više tisuća kuna za transport, no onda joj je javljeno kako je pas uginuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz navodne agencije su joj zatim javili da će joj nadoknaditi štetu u iznosu od više tisuća eura, ukoliko ona uplati nekoliko tisuća eura, djevojka je shvatila da je prevarena pa je sve prijavila policiji.

Budući da se na pojedinim internetskim stranicama učestalo objavljuju oglasi, čiji je cilj prijevara kupaca, Policijska uprava istarska upozorava građane da budu oprezniji i da ne nasjedaju na povoljne oglase o prodaji ili poklanjanju te da pripaze kako ne bi postali žrtvama kaznenih djela, navodi policijia. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo