ZORAN MAMIĆ O SVOM ODLASKU U BIH: / 'Još sam slobodan čovjek, mogu kamo hoću'; Objasnio što će učiniti prije izdržavanja kazne

Image

'Išao sam iz razloga da posjetim brata, jer ga nisam vidio više od sedam mjeseci, i išao sam sada dok imam priliku, dok se ne sprovede sva procedura'

24.3.2021.
12:51
VOYO logo

Zoran Mamić, bivši trener Dinama i brat Zdravka Mamića, vratio se jutros u Hrvatsku. Kako je rekao u razgovoru s N1, u BiH je išao u posjet svom bratu.

"Prvo, išao sam jučer nakon ročišta, da razjasnimo zašto sam išao preko Bosanskog Broda, zato što sam išao iz Osijeka, a išao sam iz razloga da posjetim brata, jer ga nisam vidio više od sedam mjeseci, i išao sam sada dok imam priliku, dok se sva procedura ne sprovede, išao sam brata vidjeti i sad sam već u Hrvatskoj na povratku kući", rekao je Zoran Mamić za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je da je on "još uvijek slobodan čovjek". "Mogu ići kamo i kad hoću dok se steknu svi preduvjeti da idem na odsluženje kazne", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZORAN MAMIĆ SE VRATIO U HRVATSKU: /

'Prešli smo granicu, sad smo već kod Splita'

Image
ZORAN MAMIĆ SE VRATIO U HRVATSKU: /

'Prešli smo granicu, sad smo već kod Splita'

'Moram se pobrinuti za obitelj...'

Upitan planira li ponovno put u BiH, Mamić odgovara "o tom potom" i da mu je trenutačno teško odgovoriti na to pitanje.

"Sada mogu putovati i završavati stvari, naravno da trebam napraviti preduvjete da bih mogao ići služiti kaznu da se pobrinem za obitelj, za djecu, za unuku, za mamu, ima dovoljno posla", izjavio je Mamić za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Mamić otputovao je jučer u poslijepodnevnim satima u BiH te za svoje putovanje nije imao nikakvih zapreka. Iako je Zoran Mamić pravomoćno proglašen krivim, još uvijek je na slobodi jer mu zagrebački Županijski sud još nije poslao zahtjev za izdržavanje zatvorske kazne, što znači da nije imao ikakvu obvezu prema našem pravosuđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek kada mu od suda stigne poziv za izdržavanja kazne, Zoran Mamić će se morati odazvati.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo