DALMACIJA NA NAŠEM OKU / Znate li koja je tajna veza Mladena Grdovića i Tomislava Ivčića?

Image

'Hrvatski broj jedan' vas vodi u Dalmaciju! Večeras od 20 sati krenut ćemo u potragu za novim laureatom našeg glazbenog showa i saznati koja je najuspješnija dalmatinska pjesma svih vremena!

7.11.2014.
14:31
VOYO logo

'Hrvatski broj jedan' vas vodi u Dalmaciju! Pod redateljskom palicom Davora Dretara Dreleta i uz pomoć naših stručnjaka i gostiju u studiju doznajte tko će pobijediti u oštroj borbi pjesma o pjesmu koja se vodi između najpopularnijih skladbi, najvećih umjetnika dalmatinske pjesme i najslavnijih glazbenih autora Lijepe Naše!

Vinko Coce, Mate Mišo Kovač, Zlatan Stipišić Gibonni, Jole, Goran Karan, Tedi Spalato, Toma Bebić i Milo Hrnić samo su neki od onih koji se natječu za laskavu titulu hrvatskog broja jedan. U samom vrhu Top 40 ljestvice su i dame, zanosna Splićanka Severina i ultimativna diva Tereza Kesovija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U goste nam dolazi LukaNižetić koji, iako se svim silama trudio, nije uspio dobro naučiti riječi pjesme 'Kalelarga' Tomislava Ivčića, pa je pomoć potražio kod IzabeleVrtar, Ivčićeve kćeri.

Image
Foto: RTL

Hrvatski broj jedan


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to što je pomogla Luki u svladavanju pjesme, Izabela se pobrinula za ekskluzivnu projekciju filma o svome ocu, a donijela je i stare billboarde na kojima naš slavni pjevač neodoljivo podsjeća na Michaela Jacksona. Inače, Ivčić nije znao koje bi ime nadjenuo kćeri, a problemu je doskočio Mladen Grdović.

Domagoj Jakopović Ribafish otkrio je još jedan skriveni talent, naime ovaj je svestrani profesor geografije, uz sve ostalo čime se u životu bavio, pjevao u čak nekoliko klapa. Operna pjevačica Antonela Malis nije pjevala u klapi niti glasom ikada razbila čašu, ali zato prozor jest!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Hrvatski broj jedan


Što na sve to kaže jedna od najvećih diva hrvatske glazbe TerezaKesovija i tko je još svojim dolaskom uljepšao potragu za novim laureatom 'Hrvatskog broja jedan', doznajte večeras, 7. studenog u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo