'Znam o sastancima Franje i Slobe, što me nisi zvala?'

'Čudi me to. Nisam pozvan. Pa ja sam bivši premijer. Ja sam i prvi premijer. U moje vrijeme počela je balvan revolucija.

16.4.2010.
18:19
VOYO logo

Bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić izjavio je za portal Novog lista da ga premijerka Jadranka Kosor nije zvala na današnji poslijepodnevni sastanak s bivšim premijerima u Banskim dvorima.

arti-201004160469006"Čudi me to. Nisam pozvan. Pa ja sam bivši premijer. Ja sam i prvi premijer. U moje vrijeme počela je balvan revolucija. U moje vrijeme u Karađorđevu su se sastali Franjo Tuđman i Slobodan Milošević. Čudi me da me premijerka Kosor nije pozvala kako bi čula i moje mišljenje", kazao je bivši predsjednik Mesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201004160613006Podsjetimo, Kosor je sazvala u petak sastanak bivših hrvatskih (HDZ-ovih) premijera. Javnost nije obaviještena o njemu, a nagađa se da je tema sastanka posjet Mesićevog nasljednika Ive Josipovića BiH. Sastanak je počeo u 13.30 sati i traje satima. Gosti su ratni premijeri Franjo Gregurić, Nikica Valentić i Zlatko Mateša te ratni ministar vanjskih poslova Mate Granić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo