ZLOČESTI DEČKI (I CURA) SLAVONSKOG HDZ-A: / Luksuzni Mercedesi, seks selfiji i ljubavnice, premlaćivanje žene i jedna pijana vožnja

Image
Foto: pozega.eu/Net.hr/Pixsell

Čitav niz utjecajnih HDZ-ovaca iz Slavonije opterećeni su brojnim aferama

23.3.2019.
11:51
pozega.eu/Net.hr/Pixsell
VOYO logo

Slavonski HDZ u posljednje je vrijeme konstantno u središtu velikih afera. Posljednja akterica je ministrica EU fondova Gabrijela Žalac koja je prvo vozeći bez vozačke dozvole autom udarila dijete, a potom je u njenom dvorištu osvanuo luksuzni Mercedes kojeg nije stavila u imovinsku karticu.

Ministrica se branila kako je taj auto u najmu te kako je ugovor sklopila njena majka sa šibenskim poduzetnikom Josipom Stojanovićem Jollyjem koji je dobivao kredite HBOR-a, ali i poslove financirane iz EU natječaja pod ingerencijom upravo Žalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pozega.eu

Čitava plejada slavonskih HDZ-ovaca opterećenim aferama

OTKRIVAMO KOGA ŽALAC KRIVI ZA PODMETANJE: Ključnog HDZ-ovog čovjeka za Slavoniju je dva puta ponizila, a sve zbog milijunskih poslova

Image
OTKRIVAMO KOGA ŽALAC KRIVI ZA PODMETANJE: /

Ključnog HDZ-ovog čovjeka za Slavoniju je dva puta ponizila, a sve zbog milijunskih poslova

Image
OTKRIVAMO KOGA ŽALAC KRIVI ZA PODMETANJE: /

Ključnog HDZ-ovog čovjeka za Slavoniju je dva puta ponizila, a sve zbog milijunskih poslova

Žalac nije jedina, niti blizu....

No, ministrica je daleko od jedine utjecajne HDZ-ove persone opterećene aferama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alojz Tomašević je optužen da je godinama tukao svoju suprugu Maru. Ona je izjavila kako je o tome pisala i premijeru Plenkoviću kada se događalo, ali nije dobila odgovor. Suđenje je u tijeku, a supruga opisuje mučne događaje zlostavljanja. Tomašević je izbačen iz HDZ-a, ali je još uvijek župan. HDZ-ovci mu nisu srušili proračun kada su mogli.

Image
Foto: Net.hr

Franjo Lucić je svoje golišave selfije slao ljubavnici

NET.HR RAZOTKRIO PRVI POLITIČKI SEKS SKANDAL U HRVATSKOJ! Saborski zastupnik slao obnažene selfije iz luksuznog hotela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pijana kuma, goli zastupnik...

Franjo Lucić, saborski zastupnik HDZ-a također je usred brojnih afera. Jedna od većih je i seks skandal u koji je ovaj uvjereni katolik i domoljub, oženjeni otac, upao. Net.hr je objavio eksplicitne fotografije Lucića i nepoznate žene iz jednog luksuznog hotela. Lucić se neuvjerljivo branio kako je riječ o fotomontažama.

Da sve ne bi ostalo samo na ključnim akterima HDZ-a pobrinule su se Žalac i njena kuma Marijana Obradović. Ona je (kuma) pijana naletila na Nataliju Baričević i pobjegla s mjesta događaja. Premda je policija danima uvjeravala kako se radi samo o prekršaju, na kraju je lokalni DORH naložio da se obustavi prekršajni postupak kako bi mogli utvrditi postoje li elementi kaznenog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo