Josić protiv Josića / Živi zid: 'Penavin savjetnik nasrnuo je na Pavu Josića zbog istraživanja menadžerskih ugovora'

Image
Foto: Screenshot Facebook

Na snimci koja je objavljena u četvrtak u medijima Tomislav Josić nasrnuo je na svog prezimenjaka upitavši ga "Jesi ti otporan na metak?"

11.10.2019.
13:14
Screenshot Facebook
VOYO logo

Članovi Živog zida ustvrdili su u petak da je nasrtaj predsjednika Savjeta za branitelje gradonačelnika Vukovara Tomislava Josića na vukovarskog gradskog vijećnika Živog zida Pavu Josića reakcija na istraživanje menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru.

"Baš 30. rujna poslan je upit prema Uredu gradonačelnika o materijalnim pravima Tomislava Josića i to ga je očito iznerviralo", ustvrdio je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na konferenciji za novinare u Saboru, istaknuvši kako je to tek vrh ledene sante menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru koje Živi zid istražuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do nasrtaja je došlo jer se povećala nervoza u Uredu gradonačelnika Vukovara zbog istraživanja Pave Josića menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru, odnosno transparentnosti trošenja javnog novca", dodao je Sinčić, osudivši napad koji je ocijenio bahatim, primitivnim i vulgarnim.

Na snimci koja je objavljena u četvrtak u medijima Tomislav Josić nasrnuo je na svog prezimenjaka upitavši ga "Jesi ti otporan na metak?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST

"Problem u Vukovaru nisu ni Srbi ni ćirilica ni suživot već pare koje političke elite, i HDZ i SDP, vješto dijele između sebe dok gule svoj narod ", kazao je Pavao Josić, vijećnik Živog zida u vukovarskom Gradskom vijeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako već neko vrijeme istražuje menadžerske ugovore u Vukovaru, da je već neke objavio a da će ostale puštati u javnost postepeno. "U Vukovaru postoji neka nova vrsta plemstva, dovoljno je da se uđe u HDZ i dobije posao, a kada se promjeni vlast prebacuje se ljude u županiju gdje ostaju doživotno", ustvrdio je.

Za prijetnju svog prezimenjaka rekao je da ju nije doživio ozbiljno , ali da očekuje od institucija da odrade svoj posao. On sam, poručio je, neće slučaj prijaviti policiji niti podizati kaznenu prijavu. Dodao je on ni njegova obitelj dosad nisu imali nikakvih problema zbog toga što rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinčić je komentirao i novi raspored državnih blagdana ocijenivši da učestale promjene samo zbunjuju hrvatske građane.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo