ŽINIĆ PODNIO OSTAVKU U ŽUPANIJSKOM HDZ-U: / 'Imali smo sastanak oko nejasnoća s imovinom'; Više se neće kandidirati za župana

Image

Ivo Žinić podnio je jutros ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije te neće biti kandidat za župana na lokalnim izborima u svibnju

21.1.2021.
10:33
VOYO logo

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić podnio je ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije, a Ivan Celjak predložen je da vodi županijsku organizaciju do unutarstranačkih izbora, priopćio je u četvrtak HDZ.

HDZ navodi kako je na inicijativu predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića jučer u poslijepodnevnim satima održan sastanak užeg Predsjedništva stranke oko nejasnoća u vezi s imovinom i stambenim zbrinjavanjem predsjednika ŽO HDZ-a Sisačko-moslavačke županije Ive Žinića, a Žinić je obaviješten o zaključcima vodstva stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedom toga, Ivo Žinić podnio je jutros ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije te neće biti kandidat za župana na lokalnim izborima u svibnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPRAJC OPET RASTURIO KOMENTAROM: /

'Žinić ne da ništa nije ukrao, on ništa nije ni zaradio. Sve što ima, on je dobio... od države'

Image
ŠPRAJC OPET RASTURIO KOMENTAROM: /

'Žinić ne da ništa nije ukrao, on ništa nije ni zaradio. Sve što ima, on je dobio... od države'

Predložili su novog predsjednika

"Nakon jutros obavljenih konzultacija predsjednika stranke Andreja Plenkovića i užeg Predsjedništva s izabranim potpredsjednicima ŽO HDZ-a Sisačko-moslavačke županije, Predsjedništvo HDZ-a predložilo je da umjesto gospodina Žinića, sisačko-moslavačku organizaciju HDZ-a do održavanja izbora za novog predsjednika županijske organizacije, vodi predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Sisak, član ŽO HDZ-a Sisačko-moslavačke županije i saborski zastupnik Ivan Celjak", ističe HDZ.

Odluku o vršitelju dužnosti predsjednika ŽO donijet će na svojoj sjednici novoizabrani Županijski odbor HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ navodi i da je Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije jučer donio odluku o raspuštanju Gradskog odbora HDZ-a Grada Požege. Ujedno je imenovano Povjerenstvo Gradskog odbora s 11 članova koje će na prvoj sjednici izabrati između sebe novog povjerenika.

Dosadašnji predsjednik GO HDZ-a Grada Požege Darko Puljašić podnio je i ostavku na mjesto potpredsjednika Županijske organizacije HDZ-a, a Mario Pilon na člana u tom stranačkom tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo