KORISTILO GA MALO LJUDI / ZET ukinuo bežični internet u tramvajima i autobusima: 'Nisam ni znala da su ga imali'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Wi-Fi je probno uveden 2017. godine, a za njegovo uvođenje je utrošeno 19,8 milijuna kuna

14.12.2021.
15:01
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Od 2018. godine u ZET-ovom javnom prijevozu, odnosno 60 niskopodnih tramvaja i 58 autobusa dostupan je Wi-Fi. Iz ZET-a su za Index potvrdili da je usluga bežičnog interneta ukinuta krajem studenog.

"S obzirom na iznimno mali broj putnika koji je koristio uslugu bežičnog interneta u vozilima ZET-a, odnosno oko 0.2 posto od prosječno ukupnog broja dnevno prevezenih putnika, napravljena je procjena te je sukladno povratnim pokazateljima odlučeno kako se istekom ugovora, odnosno od 30. studenoga 2021. godine, neće ići u daljnje ugovorne odnose s pružateljima usluge", poručili su iz ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kad ga je uopće bilo?'

Wi-Fi je probno uveden 2017. godine, a za njegovo uvođenje je utrošeno 19,8 milijuna kuna. Brojni korisnici ZET-ovog javnog prijevoza nisu ni znali da su imali dostupnu ovu uslugu prilikom vožnje busom ili tramvajem, a oni koji su ga koristili, na društvenim mrežama požalili su se kako je internet često "šteka".

"Nisam ni znala da su ga imali", "Niti u vlaku niti u busu nisam koristila jer je bio jako loš. Imam mobilne podatke i to koristim", "Ako je funkcionirao kao i onaj u centru Zagreba onda i bolje da ga nema", "A kad ga je uopće bilo?", pišu korisnici ZET-ova prijevoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo