OD 11 DO 24 SATA / ZET-ovi autobusi u četvrtak prema Novom Zagrebu idu izmijenjenim trasama

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

S obzirom da će zapadni kolnik Ulice Hrvatske bratske zajednice biti zatvoren, svi autobusi s Glavnog kolodvora skrenut će lijevo u Ulicu grada Vukovara, a zatim desno na Aveniju Marina Držića

18.4.2023.
16:21
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Autobusne linije s terminala Glavni kolodvor prometovat će u četvrtak, 20.travnja, od 11 do 24 sata, izmijenjenim trasama u smjeru Novog Zagreba, zbog održavanja startne ceremonije Svjetskog reli prvenstva, izvijestio je u utorak ZET.

S obzirom da će zapadni kolnik Ulice Hrvatske bratske zajednice biti zatvoren, svi autobusi s Glavnog kolodvora skrenut će lijevo u Ulicu grada Vukovara, a zatim desno na Aveniju Marina Držića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Držićeve skreću desno, na Slavonsku aveniju, preko koje idu na Aveniju Većeslava Holjevca i nastavljaju do krajnjih odredišta.

Iznimke su linije 218 (Glavni kolodvor - Savica – Borovje), koja će s Slavonske avenije skrenuti na Kruge i nastaviti uobičajenom trasom, te linija 281 (Glavni kolodvor - Novi Jelkovec), koja nakon Držićeve ide lijevo na Slavonsku aveniju, otkuda nastavlja svojom trasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, stajališta Lisinski - zapad i NSK privremeno neće biti u funkciji.

U smjeru Glavnog kolodvora autobusi prometovat će uobičajenim trasama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo