'IZNIMNO OPASNO PO ŽIVOT' / ZET o incidentu na Remizi: 'Čekao je da se radnici maknu i u pet minuta išarao tramvaj'

Image

'Na snimkama videonadzora vidljivo je kako se počinitelj popeo na zgradu ispravljačke stanice, što je iznimno opasno po život zbog naponskog stanja, te je s te pozicije imao pogled na spremište i čekao povoljan trenutak da se dežurni radnici odmaknu od vozila', kažu nam iz ZET-a.

25.12.2023.
11:57
VOYO logo

Ranije smo izvijestili o božićnom 'poklonu' koji je dočekao djelatnike na zagrebačkoj Remizi.

Pojavile su se fotografije najnovijeg išaranog tramvaja koji je stigao u Zagreb pa smo odmah poslali upit ZET-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Noćas oko 2 sata nepoznati je počinitelj neovlašteno ušao na prostor trešnjevačke remize ZET-a te išarao tramvaj iz Augsburga koji je bio stacioniran u spremištu.

Na snimkama videonadzora vidljivo je kako se počinitelj popeo na zgradu ispravljačke stanice, što je iznimno opasno po život zbog naponskog stanja, te je s te pozicije imao pogled na spremište i čekao povoljan trenutak da se dežurni radnici odmaknu od vozila. Čim je uhvatio priliku, bilo mu je potrebno pet minuta da išara tramvaj te se udalji s remize. Kad su u jutarnjim satima djelatnici uočili išarani tramvaj pozvali su policiju koja je preuzela snimke video nadzora te je u tijeku očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Oštro osuđujemo ovakav postupak te se nadamo kako će policija ubrzo pronaći počinitelja i kazniti ga", odgovorili su nam.

POGLEDAJTE VIDEO: Vozači ZET-a ljutiti zbog sve učestalijih i brutalnijih napada na svoje kolege: 'Bojim se za sigurnost'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo