neka vrati stranačku iskaznicu! / Žestoko izvrijeđali Šeksa na svečanoj sjednici

Verbalni napad dvojice muškaraca na Vladimira Šeksa u petak je obilježio svečanost povodom Dana Belog Manastira. Na početku Šeksova govora, jedan od građana ustao je i počeo mu vikati kako neće govoriti na sjednici jer je 'sramota ovog grada'. Slični ispad dogodio se i malo kasnije kada mu je drugi muškarac povikao kako želi vratiti stranačku iskaznicu HDZ-a. Inače, Šeks je počasni građanin Belog Manastira.

11.11.2011.
21:05
VOYO logo

Dan grada Belog Manastira i blagdan gradskog zaštitnika sv. Martina obilježen je izgredom u kojem su dvojica muškaraca verbalno napala počasnog građanina Vladimira Šeksa.

Na početku Šeksova obraćanja dogodio se izgred kad je jedan od građana ustao sa svoga mjesta te glasno poručio Šeksu kako neće govoriti u ovoj vijećnici i da je sramota ovoga grada, nakon čega je u pratnji osiguranja izveden iz vijećnice. Na kraju Šeksova izlaganja sa svoga mjesta ustao je još jedan građanin te povikao kako Šeksu želi vratiti stranačku iskaznicu HDZ-a te, kako je rekao, zaduženu opremu iz crnih fondova, pa je također izveden iz vijećnice.

Šeks je ocijenio kako ti ispadi pokazuju da se i ovakav svečani događaj pokušava upropastiti, a da se takvim nerazumnim i neodgovornim ponašanjem može stvoriti loša slika o Belom Manastiru i Osječko-baranjskoj županiji.

Unatoč izgredima potpredsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks čestitao je gradskoj upravi na uzornu vođenju grada u zadnjih godinu dana te provedbi infrastrukturnih projekata koji pridonose poboljšanju kvalitete života građana. Ocijenio je kako se skorašnjim potpisivanjem pristupnog ugovora s Europskom unijom ostvaruje strateški cilj povratka Hrvatske u zajednicu slobodnih europskih naroda i država, a da samo o sposobnostima ovdašnjih ljudi ovisi koliko se novca iz europskih fondova može privući za prevladavanje gospodarskih i socijalnih teškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo