NOVA RUNDA OBRAČUNA / Žestok odgovor HDZ-a Grmoji: 'Veliki je prijatelj s masovnim ubojicom, prilažemo 'dokaz''

Image
Foto: Facebook/HDZ - Hrvatska demokratska zajednica

'I mi smo izrezali fotku vodstva MOST-a s Koloperom, ali iz posve drugog razloga', objavio je HDZ

31.8.2022.
13:37
Facebook/HDZ - Hrvatska demokratska zajednica
VOYO logo

Nakon što je saborski zastupnik mosta Nikola Grmoja na Facebooku objavio fotografije predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića s uhićenim Damirom Škugorom, stigla je reakcija iz HDZ-a.

"GRMOJA – VELIKI PRIJATELJ & PARTNER S MASOVNIM UBOJICOM! SAD JE SVE JASNO!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako bi, otprilike, glasio naslov na FB-u Nikole Grmoje da on na samog sebe primjenjuje 'kriterije' kojima podvrgava druge.

Image
'UOBIČAJENA PRAKSA' /

Jandroković o slici sa Škugorom: 'Takve fotografije nastaju s onima koji se žele fotografirati s predsjednikom Sabora'

Image
'UOBIČAJENA PRAKSA' /

Jandroković o slici sa Škugorom: 'Takve fotografije nastaju s onima koji se žele fotografirati s predsjednikom Sabora'

Grmuljator, onako sitno zločest i 'kreativan', skinuo je s portala fotografiju na kojoj su se članovi HDZ-a, među njima mnogima i Škugor, 2017. uslikali s PHS Gordan Jandroković na nekom stranačkom druženju na zagrebačkom Maksimiru. Uobičajena situacija, članovi svih stranaka na svim događajima zamole uzvanika za brzinsku fotografiju. Znači li to da je svatko s kim su se Jandroković ili PVRH Andrej Plenković nakratko slikali njima bliska osoba & 'suradnik s kojim kreiraju državnu politiku'?
I Grmuljator se kao političar zasigurno uslikao, na njihovu zamolbu, sa stotinama osoba koje ne poznaje ili jedva poznaje. No u svojoj poznatoj licemjernoj maniri ovu Jandrokovićevu fotku nastoji predstaviti kao nekakav 'dokaz' u Aferi Ina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga i mi prilažemo 'dokaz' - fotografiju Grmoje s 4-erostrukim ubojicom iz Šibenika Brankom Koloperom. Slika nije nastala, poput one Jandrokovićeve, na nekom masovnijem događaju, nego je Grmoja ciljano, radi privatnog druženja, posjetio Kolopera u njegovoj caffe slastičarnici na šibenskim Vidicima. Vodstvo MOST-a, naime, otprije je poznavalo Kolopera; čini se da su i surađivali, jer je zabilježeno da Boži Petrovu - dok je bio gradonačelnik Metkovića - nije bilo teško potegnuti sve do Šibenika kako bi došao na degustacije slastica Pekare Matkol. Pekare koja je bila upravo u Koloperovu vlasništvu.

Naravno, Grmojin frendovski posjet (budućem) 4-erostrukom ubojici nije 'dokaz' da je vodstvo MOST-a imalo ikakve veze sa zločinom koji je 2021. potresao našu zemlju. Ni to što je Koloper bio u bližim odnosima s njima nije nikakav 'dokaz'. No citirajmo Grmuljatora:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je jasno! Svi su oni dio iste klike!

PS. Grmuljator je onako sitno zločesto, radi većeg efekta, krivotvorio, izrezao svoj 'dokaz': na 'spornoj' fotki Jandroković se uslikao s čak 5-ero članica i članova HDZ-a. I mi smo izrezali fotku vodstva MOST-a s Koloperom, ali iz posve drugog razloga: na druženje u slastičarnicu bili su doveli i djecu", navodi se u odgovoru HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo