'Kad sam uzeo suncobran, grunulo je i bacilo me na zid'

'Bilo je grozno. Taman sam bila na stepenicama kada je grunulo i dok sam se okrenula on je već ležao na podu. Od straha su mi s tacne popadale čaše koje sam nosila u kuću.

26.6.2012.
16:55
VOYO logo

Pedesetjednogodišnji Željko Kovač iz Osijeka u ponedjeljak je poslijepodne preživio udar groma u dvorištu podstanarske kuće u kojoj stanuje. Njegovi ukućani su oko 17 sati i 30 minuta primijetili da "stiže" nevrijeme, pa su krenuli spremati i unositi stvari u kuću.

'Udario je pokraj mene'

"Taman kad sam krenuo po suncobran vidio sam munju, a kada sam ga uhvatio da ga sklonim samo je grunulo pokraj mene. Nije dakle udario direktno u mene, nego pokraj i odbacilo me na zid od kuće. Nakon toga se više ničega ne sjećam do trenutka dok nije došla Hitna", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju Željko koji se oporavlja u osječkoj bolnici. Još uvijek mu se, kaže, vrti u glavi, a zuji mu i u ušima te ima bolove u rukama, no sretan je što grom nije udario baš u njega. Događaj je šokirao i njegovu nevjenčanu suprugu Jasminu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to grozno. Taman sam bila na stepenicama kada je grunulo i dok sam se okrenula on je već ležao na podu. Od straha su mi s tacne popadale čaše koje sam nosila u kuću. Dotrčala sam do njega i dozivala ga: 'Želja, Želja', a onda sam nazvala Hitnu pomoć", ispričala je Jasmina koja je pozvala Hitnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo