zaradio prekršajnu prijavu / Željko Kerum se potukao zbog parkinga i poslao Splićanina u bolnicu: 'Nemam komentara'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Liječnici su muškarcu konstatirali tek lakše tjelesne ozljede unatoč tome što je dobio više udaraca po glavi, a bivši splitski gradonačelnik dobio je prekršajnu prijavu

16.5.2016.
7:50
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Šibenska policija protiv Željka Keruma, bivšeg splitskog gradonačelnika i saborskog zastupnika podignut će prekršajnu prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi u petak u Rogoznici.

Naime, kako saznaje Slobodna Dalmacija, 46-godišnji Splićanin je nešto iza 19 sati parkirao svoj automobil na mjesto rezervirano za invalide, ispred dućana "Ribola" koji se nalazi u najmu u Kerumovom prostoru, što je izazvalo bivšeg splitskog gradonačelnika koji je zatražio od 46-godišnjaka da makne automobil s tog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac je to odbio i nastao je verbalni, a odmah potom i fizički sukob, u koji su se brzo umiješala još tri muškarca iz dućana, navodno zaposlenici. 

Splićanin je u toj borbi izvukao deblji kraj, pa je u petak navečer primljen u šibensku Opću bolnicu, gdje je proveo noć. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici su mu konstatirali tek lakše tjelesne ozljede unatoč tome što je dobio više udaraca po glavi, te trbušnoj i grudnoj stijenci, pa je liječnik odredio da se u subotu ujutro može pustiti kući, piše Slobodna Dalmacija.

Kerum: 'Ne želim komentirati slučaj dok ne bude okončan' 

Kerum se u nedjelju navečer oglasio i na telefonski poziv Slobodne Dalmacije, kako bi prokomentirao slučaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je napravila svoj očevid i sud će donijeti svoju odluku. Dok ovaj slučaj ne bude okončan ne želim ga i ne smijem komentirati. Jedino želim istaknuti da se taj događaj zbio na mom posjedu, u mojoj kući, u kojoj živim sa djecom i suprugom, kao i na mom posjedu gdje gradim hotel u Rogoznici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo