DOSJE JARAK /

Mlađanov kum otkrio: 'Bili smo kao prst i nokat, a onda sam shvatio…'

Image
Foto: Dosje Jarak/RTL

Ekskluzivno na platformi Voyo 28. listopada pogledajte prvu epizodu "Srđan Mlađan - Rođeni ubojica" u kojoj Andrija Jarak i Dario Todorović otkrivaju detalje o čovjeku od kojeg strahuju i policajci. Epizoda ide u dva nastavka

20.10.2024.
13:46
Dosje Jarak/RTL
VOYO logo

Tijekom izdržavanja desetogodišnje zatvorske kazne "rođeni ubojica" Srđan Mlađan pušten je na slobodan vikend s kojega se nije vratio u zatvor. Opljačkao je banku, ubio policajca i tročlanu obitelj držao kao taoce. Na slobodu će izaći 2027. godine i to nakon 29 godina zatvora.

Iako njegovo ime izaziva strah, Mlađan je u Lepoglavi primao gomile pisama obožavateljica. Tako je pronašao i suprugu Eliu. Vjenčali su se u Lepoglavi uz dva kuma zatvorenika. Kaznionica je prvi put u povijesti uskratila intimne trenutke paru nakon sklapanja braka. Mlađanu nije bilo dopušteno ni korištenje sobe za posjete. Tako je procijenio stručni tim zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjenčani kum Srđanu Mlađanu bio je Željko Bjelić. Mlađan i Bjelić upoznali su se u kaznionici u Lepoglavi u kojoj su obojica služila svoje zatvorske kazne. Mlađan zbog ubojstava, Bjelić zbog raznih prevara. Prijateljstvo su potvrdili kumstvom. Zatvorsko vjenčanje Srđana Mlađana i Elije Molnar ujedno je obilježilo i početak kraja njihova prijateljstva. Danas je Bjelić na slobodi i u strahu od Mlađanove osvete.

"Srđan Mlađan je najopasnija osoba i najgori monstrum i najveći prevarant u mojem životu kojeg sam upoznao", rekao je Željko za Dosje Jarak i dodao da je Mlađan "jedna fina, kulturna osoba u obliku monstruma". Razgovarajući s Andrijom Jarkom za epizodu "Rođeni ubojica Srđan Mlađan", u ruci je držao dijelove dnevnika koje je pisao njegov bivši cimer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onda bih uzeo nož i odsjekao joj uho…", ovo je samo dio groznih detalja Mlađanovih dnevnika koje su i njegovu zatvorskom cimeru teške za čitati.

Image
DOSJE JARAK /

Sisački monstrum 'rođeni je ubojica'. Srđan Mlađan: 'Za mene je jedino rješenje metak u čelo'

Image
DOSJE JARAK /

Sisački monstrum 'rođeni je ubojica'. Srđan Mlađan: 'Za mene je jedino rješenje metak u čelo'

Obmanuo je čovjeka koji je sve prevario

"Uspio me obmanuti. Ja mu spuštam kapu, svaka mu čast. Uspio je čovjeka obmanuti, koji je obmanuo, koji je uzeo brdo para. A, on je mene uspio preveslat - ovako", rekao je Željko.

Željko je u raznim zatvorima, zbog prevara, proveo ukupno 15 godina. Srđana Mlađana upoznao je u Lepoglavi.

Međutim, prijateljstvo je puklo nakon svadbe. Zašto i kakve sve grozote krije Mlađanova zatvorska bilježnica doznajte 28. listopada na platformi Voyo u novoj epizodi Dosjea Jarak: "Srđan Mlađan - Rođeni ubojica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite – nove epizode 'Dosjea Jarak' stižu ekskluzivno na platformu Voyo od 28. listopada!

POGLEDAJTE VIDEO: Nije mogao vjerovati da ispred njega stoji hladnokrvni ubojica: 'Srđan Mlađan je kulturna osoba u obliku monstruma'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
PFL
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo