vozile zaobilaznim rutama / Zbog povorke na manifestaciji 'Hod za život' u subotu zatvoren promet u centru Zagreba

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Povorka pješaka krenut će u 11 sati s Trga dr. Franje Tuđmana, kretat će se Ilicom, te bi na središnji zagrebački trg trebala doći oko podneva

18.5.2017.
17:23
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Tijekom održavanja manifestacije „Hod za život“ i kretanja povorke od Trga dr. Franje Tuđmana do Trga bana Josipa Jelačića, u subotu će tim dijelom grada u potpunosti biti zatvoren promet, a na prilaznim pravcima promet će biti otežan, izvijestila je policija na svojim internetskim stranicama.

Povorka pješaka krenut će u 11 sati s Trga dr. Franje Tuđmana, kretat će se Ilicom, te bi na središnji zagrebački trg trebala doći oko podneva, gdje se program nastavlja do 16 sati, kažu u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građanima, putnicima i vozačima policija savjetuje da tijekom manifestacije izbjegavaju odlazak prema centru grada kao i prometnice kojima će se kretati velika kolona pješaka.

Prije i za vrijeme prolaska kolone pješaka, promet će tim ulicama biti u potpunosti zatvoren, dok će na prilaznim pravcima otežan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tramvajski promet će od 10,45 sati do 12 sati biti obustavljen Ilicom preko Trga bana Jelačića do Draškovićeve te Frankopanskom i Savskom ulicom do Vodnikove i odvijat će se obilazno.

Zagrebačka policija je na svojim stranicama objavila obilazne pravce za vrijeme zabrane prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo