SASTALI SE PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ; / Vlada je dobila potporu za dovršenje proces odabira borbenog aviona

Image
Foto: Ured predsjednika

Na sjednici je Vijeće za obranu razmotrilo zaključke Međuresornog povjerenstva za nabavu višenamjenskog borbenog aviona

20.5.2021.
11:49
Ured predsjednika
VOYO logo

Održana je 14. sjednica Vijeća za obranu koju su zajednički sazvali predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković. Na sjednici se razmatralo pitanje nabave višenamjenskog borbenog aviona za potrebe OSRH.

"Na sjednici je Vijeće za obranu razmotrilo zaključke Međuresornog povjerenstva za nabavu višenamjenskog borbenog aviona. Vijeće je zahvalilo Međuresornom povjerenstvu za nabavu višenamjenskog borbenog aviona i Radnoj skupini za stručnu potporu međuresornom povjerenstvu na kvalitetno odrađenom poslu te dalo potporu Vladi u dovršetku postupka odabira višenamjenskog borbenog aviona, za što je nadležna Vlada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjednici su nazočili svi članovi Vijeća za obranu: Predsjednik Republike, predsjednik Hrvatskog sabora, predsjednik Vlade, potpredsjednik Vlade i ministar financija, ministar obrane, ministar vanjskih i europskih poslova, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga, predsjednik Odbora za obranu Hrvatskog sabora, savjetnik Predsjednika Republike za obranu i nacionalnu sigurnost", priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo