KARAMARKO: / Nisam ništa nudio, nisam trgovac! PETROV: Vjerujem u konsenzus

Image
Foto: PIXSELL, Duško Jaramaz

"Volio bih da se otvori politički dijalog, a onda će biti što će biti.

4.12.2015.
17:24
PIXSELL, Duško Jaramaz
VOYO logo

"Ono što je jako bitno, treba se stvoriti saborska većina, bez saborske većine ne možemo ništa. Ne možemo pričati o mandataru, vladi. To je bitno stvoriti. Na koji način to moramo vidjeti i to što prije", rekao je Karamarko dodajući kako na sastanku nije dao nikakve ponude Mostu. "Nisam trgovac pa da dajem ponude", kazao je.

Nisu za nove izbore jer nema novca

Šef HDZ-a također je rekao da nije za nove izbore koji bi koštali 120 milijuna kuna u vrijeme kada se nema proračunskog novca za razbacivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STRUČNJACI: /

HDZ si je zabio autogol, novi izbori su najizgledniji

Image
STRUČNJACI: /

HDZ si je zabio autogol, novi izbori su najizgledniji

Podsjetimo kako su uoči sastanka iz HDZ-a priopćili da je Karamarko otišao na razgovore u Šibenik s posve transparentnim stajalištima Domoljubne koalicije o tome da treba učiniti sve što je moguće kako bi se izbjegli novi izbori i kako se ne bi izigrala volja dvije trećine građana "koji su na izborima nedvosmisleno dali glas za promjene".

Petrov je nakon sastanka izrazio i žaljenje što jučer nije kosntituiran novi saziv Hrvatskog sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatramo da se moglo na drugačiji način nego je bilo zadnjih godina, ali vjerujem da se politička scena navikla da se prvo mora skupiti 76 mandata", kazao je čelnik Mosta.

Image
Foto: PIXSELL, Duško Jaramaz

Na sastanku razgovarali o idućem sastanku

Petrov i Karamarko razgovarali su i o zajedničkom sastanku koji će se dogoditi u ponedjeljak u Zagrebu, a na koji će doći i šef SDP-a i koalicije Hrvatska raste Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaključak je da će biti suradnja u ponedjeljak, da će biti zajednički sastanak što je nama drago i to je ono što smo priželjkivali. Drago nam je da smo uspjeli porkenuti razgovore", kazao je Petrov.

Karamarko je potvrdio da će u ponedjeljak na sastanak. "Mora se razgovarati, oko toga smo se složili", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo