'VI STE OKRUTNA ŽENA' / Zavadlav pisao na talijanskom sutkinji! Počeo je pomirljivo, a završio žestoko: 'Nemam vremena gubiti vrijeme na vas'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

'Ne pada mi na pamet baviti se vašim pitanjima, mnogo je brodova i drugih država koje čekaju da ih posjetim', napisao je Filip Zavadlav

8.2.2023.
14:32
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Filip Zavadlav, optužen za trostruko teško ubojstvo u Varošu, napisao je pismo na talijanskom sutkinji Višnji Strinić nakon što je prošlog tjedna u sudnici pričao na talijanskom jeziku, piše Dalmatinski portal.

Zavadlav u pismu piše da mu je žao što je rasprava prekinuta, što sutkinja s njim nije htjela razgovarati te da se nada da nije previše ljutita na njega. Naime, sutkinja je zbog njegova ponašanja naložila psihijatrijsko vještačenje da se vidi je li raspravno sposoban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ODGOĐENO ROČIŠTE /

Zavadlav priredio igrokaz u sudnici: 'Čini mi se da vaš posao znam bolje od vas'

Image
ODGOĐENO ROČIŠTE /

Zavadlav priredio igrokaz u sudnici: 'Čini mi se da vaš posao znam bolje od vas'

Ne odgovara mu vrijeme suđenja

Zavadlav se požalio da je 9.30 prerano za početak suđenja jer putuje iz Gospića i mora se dignuti prije 4.30 te potom putovati vezan u kombiju pravosudne policije. Zbog toga je zatražio da se rasprava ne zakazuje prije podneva. 

"Ovo je veliki problem jer svaki put ispred suda osjećam vrlo jaku glavobolju, zbunjen sam, smeten i ne razumijem što se tamo govori. Jako sam preplašen zbog šaptajućih glasova s prozora vaše dvorane i elektroničkih instalacija", požalio se Zavadlav. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da se najviše boji sutkinje jer mu se čini "jedna zaista okrutna žena". 

'Mnogo je drugih država koje čekaju da ih posjetim'

Od komunikacije na talijanskom očigledno ne želi odustati jer je za iduću raspravu zatražio sudskog prevoditelja, a pri kraju pisma slijedi kulminacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također vas želim informirati da ja nemam vremena gubiti vrijeme na vas i ne pada mi na pamet baviti se vašim pitanjima, mnogo je brodova i drugih država koje čekaju da ih posjetim", napisao je Zavadlav zaželjevši sutkinji ugodan dan, svako dobro i mnogo sreće i uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo