ups! / Zastupniku ostao upaljen mikrofon: 'Ma koja stanka, ionako niš' ne delate'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je Reiner odredio je desetominutnu stanku u Saboru, čulo se dobacivanje zasad neimenovanog zastupnika: 'Ionako niš' ne delate'

6.5.2016.
11:27
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski sabor i u petak je zasjedanje počeo stankom na zahtjev nekoliko klubova, koji žele progovoriti o stanju u zagrebačkim dječjim vrtićima te o izjavi predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je donedavnog ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića nazvala osobnim obavještajcem bivšeg premijera Zorana Milanovića.

Stanku je prvi zatražio Marko Sladoljev (Most), koji se žali da se u zagrebačkim vrtićima ne poštuje pedagoški standard, a stanje je nazvao alarmantnim. O istoj temi želi se očitovati i BUZ-ov Milivoj Špika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ovac Gordan Maras stanku je tražio kako bi progovorio o unutarnjopolitičkim odnosima u Hrvatskoj, a laburist Tomislav Končevski zbog izjava predsjednice o Lozančiću.

Predsjednik Sabora Željko Reiner odredio je desetominutnu stanku, a otvorilo ju je dobacivanje nepoznatog zastupnika koji je očito zaboravio ugasiti mikrofon pa se čulo kako je rekao 'ma koja stanka, ionako niš' ne delate'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo